2018-12-13 04:30


Un oraş întreg din România a rămas fără căldură! Primăria a anunţat că NU MAI SUNT BANI pentru COMBUSTIBIL

 |  14:37
Un oraş întreg din România a rămas fără căldură! Primăria a anunţat că NU MAI SUNT BANI pentru COMBUSTIBIL

Serviciul Public pentru Alimentare cu Energie Termică de la nivelul Primăriei Drobeta Turnu Severin a oprit furnizarea agentului termic în municipiu, începând de miercuri dimineața, întrucât nu mai sunt bani pentru achiziția de compustibil, potrivit mhalert.ro.

"Din păcate vremea nu ne ajută. După o perioadă mai călduroasă, avem acum zăpadă, dar atât s-a putut face de la nivelul autorităților locale. Anul trecut am închis căldura pe 24 martie, dar ne-a ajutat și vremea. Anul acesta închidem cu trei zile mai devreme", a spus primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Edilul a mai adăugat că deja s-au strâns datorii foarte mari la furnizorii de combustibil, care trebuie achitate, iar gradul de încasare a facturilor de la consumatori este unul foarte scăzut.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-21

TAGURI: drobeta turnu severin, caldura, lipsa caldura, lipsa bani,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
21 Mar 2018

Bine ca se intampla numai intr-o localitate, avand in vedere mentalitatea guvernarilor romanesti(si centrale si in teren)... Adica toate miscarile(aprovizionari de combustibil, line deschisa permanent, etc.) se fac pe principiul" Are grija Dumnezeu, sa vina vara pe 21 Maritie"...Ca si cu "imunoglobila", (recte, bila vasiliscului- femela) " nu ne facem griji, doar activam "mecanismul de cooperare"... Iar daca pana intra in vigoare acesta , mai mor inca 20-30 , "asta e voia Domnului", nu?(pana la urma tot mureau, candva...)(***Domnu' a dat,/ Domnu' a luat, cuplul iohan-dragnea, fie laudat!")
Random imageUltimele stiri


loading...