2018-12-10 02:45


Un SFERT dintre români sunt PENTRU căsătoriile între persoane de același sex

 |  23:00
Un SFERT dintre români sunt PENTRU căsătoriile între persoane de același sex

Aproximativ un sfert dintre romani (23%) se declara in favoarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex, arata un studiu realizat de institutul Pew Research Center.

Institutul a derulat un studiu de opinie in Romania si alte state din Europa despre credintele religioase ale cetatenilor si atitudinea despre anumite subiecte intens dezbatute in agenda publica.Conform raportului, jumatate dintre romani sustin un stat laic si considera ca biserica se concentreaza prea mult pe obtinerea de bani si putere.De asemenea, desi 85% dintre romani afirma ca sunt crestini ortodocsi, doar o treime spun ca sunt ortodocsi pentru ca aceasta este credinta lor personala.Intrebati despre avort, mai mult de jumatate dintre respondenti declara ca acestea trebuie sa fie legale in toate sau cele mai multe dintre situatii.Totodata, 95% dintre romani spun ca ei cred in Dumnezeu, pe locul doi, alaturi de Armenia si Moldova si dupa Georgia. Studiul a vizat Europa centrala si de est.Studiul a fost realizat pe baza unui esantion de 1360 de persoane, iar marja de eroare este de 4.5%.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-12

TAGURI: studiu, casatorii, gay, persoane acelasi sex
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PEW KKT
11 Mai 2017

O prostie made in "happy stupid people" country!! Nimic mai mult......
SODOMA SI GOMORA LESBOS
12 Mai 2017

Chestiile astea au existat de cand exista lumea,doar ca sunt contra naturii...daca pricepe cineva bine....daca nu atunci casatoriti-va si cu calul si faceti zoofilie ca MARIa TEREZA..si o sa faceti calul care calareste femeia..........si porcul care calareste pe MONA LISa din PLESCOI..............va paste armageddonul
POPA
13 Mai 2017

CE NU INTELEG DEZAXSATII SECOLULUI ESTE CA DACA SI LA REGNUL ANIMAL ACELASI SEX S-AR IMPERECHEA IN LOC SA SE IMPERECHEZE SEXE DIFERITE VIATA AR DISPARE DE PE PAMANT. DEZAXATII PLANETEI AU DREPTUL SA FACA CE VOR CU VIATA LOR DAR AU VOIE SA COMITA ATROCITATI SI ANOMALII CARE SA IMPIEDICE PERPETUAREA VIETII SI SPECIEI UMANE PE PAMANT.
POPA
13 Mai 2017

CE NU INTELEG DEZAXSATII SECOLULUI ESTE CA DACA SI LA REGNUL ANIMAL ACELASI SEX S-AR IMPERECHEA IN LOC SA SE IMPERECHEZE SEXE DIFERITE VIATA AR DISPARE DE PE PAMANT. DEZAXATII PLANETEI AU DREPTUL SA FACA CE VOR CU VIATA LOR DAR NUUUUUU ..... AU VOIE SA COMITA ATROCITATI SI ANOMALII CARE SA IMPIEDICE PERPETUAREA VIETII SI SPECIEI UMANE PE PAMANT.
Random imageUltimele stiri


loading...