2019-03-23 06:48


Un spital privat din Constanţa oferă operaţii ginecologice gratuite

 |  10:59
Un spital privat din Constanţa oferă operaţii ginecologice gratuite

Medicii din cadrul Secției Ginecologie a Spitalului privat Isis din Constanța vor face parte dintr-o campanie de tratamente chirurgicale în cadrul unui proiect social intitulat 'Operații ginecologice gratuite'.

Managerul Spitalului privat Isis, dr. Mohamed Zaher, a declarat că este a doua campanie de acest gen susținută de unitatea spitalicească, inițiativă ce vine în întâmpinarea tuturor femeilor cu probleme din sfera ginecologică. Pacientele vor suporta doar contravaloarea zilelor de spitalizare.

„Pacientele care au fost diagnosticate sau au suspiciunea unei afecțiuni ginecologice se pot prezenta pentru o consultație de specialitate la medicii Spitalului Privat Isis, în regim de gardă sau printr-o programare în prealabil, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie. Dacă există indicația de operație, medicul specialist poate decide internarea pacientei, iar costurile tuturor investigațiilor pregătitoare intervenției sunt suportate integral de spital. În sfera investigațiilor preoperatorii amintim analize de sânge (HLG, INR, VSH, PCR, APTT, Timp Quick, APTT, Fibrinogen, TGO, TGP, Uree, Creatinină, Grup, Rh), radiografiile pulmonare și/sau consultația cardiologică și EKG și consultul preanestezic', a precizat dr. Mohamed Zaher, potrivit Agerpres. 

Managerul unităţii medicale a mai afirmat că, în mod obișnuit, costul unei intervenții chirurgicale în Spitalul Privat Isis este de 1.000 de euro. Pacientele care se prezintă în perioada acestei campanii vor plăti doar costurile aferente spitalizării, şi anume 300 lei pentru o zi de internare.

Pentru programare, femeile trebuie să se prezinte cu dosarul medical (investigațiile și analizele medicale efectuate anterior) și restul documentelor personale. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-01

TAGURI: spital, privat, constanta, operatie, ginecologica, gratuita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...