2018-10-16 15:12


Un student la Universitatea Cambridge a murit la Iaşi. Cauza decesului, necunoscută

 |  12:03
Un student la Universitatea Cambridge a murit la Iaşi. Cauza decesului, necunoscută

Un student la Universitatea Cambridge, fost olimpic internaţional, a murit, joi, la Iaşi, unde venise să-şi petreacă sărbătorile. Până în prezent nu este cunoscută cauza decesului.

David Călin Cristian, medaliat cu argint la olimpiada internaţională la Chimie în 2012, a murit, joi, din cauze necunoscute.

"Este o veste îngrozitoare. A fost un elev de excepţie la Colegiul Negruzzi, era pasionat de chimie, iar în 2012 a fost declarat elevul anului la Iaşi. Venise de sărbători acasă, în timp ce fratele său tocmai a plecat pentru un interviu, tot la Cambridge. Tristeţea este copleşitoare. Ar fi luat în mod sigur drumul cercetării, pentru că era pasionat de studiu, avea o inteligenţă nativă”, a declarat Camelia Gavrilă, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, potrivit Mediafax.

Directorul Colegiului "Costache Negruzzi" din Iaşi, Elvira Rotundu, a afirmat, la rândul său, că David Călin Cristian fusese în vizită la fostul liceu în urmă cu câteva zile.

"A fost un absolvent de marcă al colegiului nostru, a obţinut mai multe premii la olimpiade. Era pasionat de ştiinţe, iar pentru asta a muncit mult. Nu mi-a venit să cred când am aflat această veste", a precizat Elvira Rotundu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-18

TAGURI: student, universitatea, cambridge, murit, moare, iasi, cauza, deces, necunoscut
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


OM
19 Dec 2015

nu ramaneti indiferenti la o astfel de tragedie VOI OAMENI AI LEGII pt ca veti plati insutit acest pacat!!!
Random imageUltimele stiri


loading...