2019-01-24 11:22


Un tânăr din Capitală a murit după ce s-a împuşcat cu un pistol cu gaze

 |  11:11
Un tânăr din Capitală a murit după ce s-a împuşcat cu un pistol cu gaze

Un tânăr de 28 de ani din Capitală a fost găsit mort într-un apartament din sectorul 3. Primele informaţii indică faptul că acesta s-ar fi împuşcat în cap cu un pistol cu gaze, după ce consumase băuturi alcoolice, au declarat, marţi, pentru Agerpres, surse din Poliţie.

Poliţia Capitalei a fost sunată la 112 în noaptea de luni spre marţi cu sesizarea că într-un apartament din sectorul 3 se află o persoană decedată.

Din informaţiile preliminare furnizate de ofiţeri de la Omoruri şi Serviciul Criminalistic a rezultat că pe fondul consumului de băuturi alcoolice tânărul de 28 de ani s-ar fi împuşcat în cap cu un pistol cu gaze.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat, dus la INML pentru necropsie, iar în urma acesteia se va stabili şi cauza ce a determinat decesul, dacă moartea a survenit din cauza împuşcăturii sau alte motive, au declarat sursele citate.

Potrivit acestora, lângă tânăr a fost găsit un pistol cu gaze, un încărcător, iar în acesta erau cinci cartuşe, dintre care unul avea capsa percutată. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-02

TAGURI: tanar, a murit, impuscat, capitala, pistol, cu gaze
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...