2018-12-10 10:44


Un tânăr rănit în incendiul din Colectiv a deschis ochii

 |  09:09
Un tânăr rănit în incendiul din Colectiv a deschis ochii

Basistul trupei Up To Eleven, rănit în incendiul din clubul Colectiv, a dat primele semne că şi-ar reveni. Acesta a deschis ochii şi i-a recunoscut pe membrii familiei. Tânărul se află internat la clinica AKH din Viena.

"Liviu a deschis ochii după o săptămână de somn. Erau umflați și nu puteau încă focaliza cum trebuie, dar ne-a recunoscut. A încercat să vorbeasca și cu greu, ca un copil care abia învață să pronunțe primele cuvinte, a reușit să articuleze "ma-ma". A vrut să ne spună mai mult de atât, ba chiar să schițeze un zâmbet, dar nu a reușit. Era încă prea sedat. La plecare ne-a făcut ușor "Pa-pa", cu piciorul. Medicii sunt mulțumiți de cum arată operațiile. Bacteriile rămân în continuare o îngrijorare pentru ca sunt urâte și puternice, dar este bine că nu sunt în sânge", se arată într-un mesaj postat pe pagina de socializare a artistului, potrivit b1.ro.

Medicii sunt în continuare rezervaţi, în condiţiile în care riscul apariţiei unor complicaţii este mare.

Şi Corina Gabriela Ioniță, o altă victimă a incendiului din Colectiv, a anunţat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că se simte mai bine.

"Vă iubesc dragii mei! Este prima zi în care intru pe Facebook, prima zi în care vă scriu cu mâna mea, bine, cu degetul meu, singurul nebandajat. Sunt pe mâini bune aici în UK, iar rănile mele se vindecă încet, dar sigur. Fiţi binecuvântaţi!", a scris tânăra pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-23

TAGURI: tanar, ranit, incendiu, colectiv, deschide, ochii, basist, trupa, up to eleven
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...