2019-03-26 20:46


Una caldă, alta rece, la Poșta Română

 |  15:20
Una caldă, alta rece, la Poșta Română

Noul director general provizoriu al Companiei Naționale Poștă Română (CNPR), Costin Tudor, a anunțat recent că s-a încheiat un nou contract colectiv de muncă pentru o perioadă de doi ani.

Astfel, s-au mai aplanat pentru o perioadă tensiunile generate și întreținute de eternul lider sindical Matei Brătianu. Însă, prin noul contract colectiv de muncă, angajații Poștei Române nu vor mai încasa salariile de două ori pe lună, ca până acum, adică pe 14 și 27, ci doar o singură data, pe data de 14 a fiecărei luni.

Practic, prin această mutare, poştaşii nu și-au mai primit banii pe 27 aprilie, ci urmează să-i primească pe 14 mai, adică tocmai când începe distribuirea pensiilor, reușindu-se astfel să se mascheze lipsa lichidităţilor de la Poșta Română. Potrivit informațiilor noastre, o mare problemă cu asigurarea salariilor celor 23.000 de angajați ai Poștei Române va fi în luna iunie, pentru că nu prea mai are de unde să vină bani în caseria companiei. Așa că, se anunță deranj mare!

Mai trebuie precizat că noul director general interimar, Costin Tudor, a vrut să „umble” și la contractul de muncă pe viață al lui Matei Brătianu, dar a renunțat repede, ca să nu iasă scandal cu sindicaliștii. Matei Brătianu este născut pe 11 martie 1946 și el ar fi trebuit de mult timp să fie la pensie, dar, în fiecare an, el și-a continuat activitate la Poșta Romană pentru că directorii companiei au fost de acord să-i prelungească contractul de muncă. Prin această prelungire anuală, Brătianu a putut să rămană și lider sindical. În 2016, când deja împlinise 70 de ani, Matei Brătianu a primit un cadou aparte din partea fostului director general al Poștei, Alexandru Petrescu: un contract de muncă pe durată nedeterminată. Practic, prin bunăvoinţa lui Petrescu, liderul sindical Matei Brătianu este angajat pe viaţă la Poșta Romană. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-04

TAGURI: posta romana, bratianu, petrescu, costin tudor, sindicat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Mai 2018

Acesasta NULITATE UMANA cu instincte de rechin trebuia exclus din viata publica de la aparitie. ESTE UN DERBEDEU ORDINAR care s-a imogatit din AVUTIA STATULUI (Postei Romane) facandu-si copii milionari . Salariile in Posta Ro SUNT DE KKT DATORITA ACESTUI EXCROC ORDINAR CE A PUPAT IN CUR TOTI IMOSTORII -infractori NUMITI la conducerea POSTEI ROMANE. ACUM BOSOROGUL BRATIANU MAGARU -lindic de sindicat TREBUIE ANCHETAT SI SA I SE CONFISTE TOATA AVEREA DOBANDITA PRIN COMITEREA DE INFARCTIUNI PANA LA RUDE DE GRADUL DOI . NUMAI ASA MAI POATE FI SALVATA RO.
FREACA MENTA
04 Mai 2018

DEVALIZAREA ESTE LA OLGUTA SI CASA DE PENSI . EI NU MAI AU BANI SI NU A MAI RAMAS DIN CIORDEALA . INTR-UN SECTOR DIN BUCURESTI , LA POSTASI IA DAT CU O TESLA IN CAP . UN CIMPALAC BATRIN SI BOLNAV , I-A SPUS CA NU MAI ARE BANI PENTRU EL IN ZIUA ACEIA .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...