2017-01-21 08:27

SOCIAL


Unde plătesc impozitul bucureştenii din sectorul 6

 |  14:51
Unde plătesc impozitul bucureştenii din sectorul 6

Ghişeele Serviciului Public pentru Finanţe Publice Locale şi-au reluat programul normal de funcţionare, începând cu data de 3 ianuarie 2012.Încă din primele zile, contribuabilii din sectorul 6 s-au prezentat la ghişee în număr neaşteptat de mare pentru a-şi achita impozitele şi taxele locale.

Astfel, de la deschiderea ghişeelor, SPFPL a înregistrat, până în momentul actual, încasări de peste 514.000 lei. Serviciul Public pentru Finanţe Publice Locale Sector 6 informează contribuabilii că, până la data de 31 martie 2012, impozitele pe clădiri, terenuri şi mijloacele de transport şi alte taxe rămân la nivelul celor din anul 2011, la fel şi facilitatea de a beneficia de bonificaţia de 10% reducere pentru plata integrală a impozitelor.

Cetăţenii sectorului 6 au mai multe modalităţi de plată a impozitelor. Ghişeele centrelor de încasare impozite şi taxe ale SPFPL sector 6 din raza de domiciliu a contribuabilului au următoarele adrese:

*Centrul 1 - sediul central - destinat persoanelor fizice (parter) şi persoanelor juridice (etaj) - (Orizont – Dr.Taberei nr. 18);

*Centrul 2 (Virtuţii nr. 1-3);

*Centrul 3 (Calea Giuleşti nr. 125):

*Centrul 5 Centrul de Informare Cetăţenească şi Încasare Amenzi de Circulaţie (Drumul Taberei nr. 40), pentru achitarea amenzilor rutiere şi a impozitelor şi taxelor locale.

Bucureştenii din sectorul 6 mai pot plăti taxele şi impozitele prin utilizarea cardurilor (prin POS), prin cele 12 infochioşcuri (tot pe baza cardurilor), amplasate în marile centre comerciale din sector (Plaza Romania, Cotroceni Park, Selgros–Drumul Taberei, Cora–Lujerului, Carrefour Orhideea şi Militari, Metro Auchan si AFI Palace), ori prin ghiseul.ro (prin internet pe baza cardurilor bancare accesat prin obţinerea unei parole şi a unui user de la unul dintre ghişeele centrelor menţionate mai sus, în funcţie de arondare).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-21

TAGURI: taxe, impozite, ghiseu, plata, card, POS, cladiri, teren, masinaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image