2017-01-19 21:19

SOCIAL


Unde şi când se închide traficul în Bucureşti pentru deszăpezire

 |  18:09
Unde şi când se închide traficul în Bucureşti pentru deszăpezire

Începând cu ora 22.30, mai multe artere din Bucureşti vor fi închise circulaţiei alternativ, luni seara, pentru ca utilajele de deszăpezire să poată acţiona în voie.

Primăria Municipiului Bucureşti precizează, într-un comunicat de presă, că a fost nevoită să ia asemenea măsuri din cauza cantităţilor mari de zăpadă căzute în ultimele ore în Bucureşti, dar şi din cauza prognozei meteorologilor, care indică faptul că va ninge abundent până marţi dimineaţă: “Decizia închiderii circulaţiei pe anumite sectoare de drum a fost luată cu scopul de a interveni cu baterii de utilaje pentru eficientizarea acţiunii de deszăpezire şi, de asemenea, pentru a degaja zăpada acumulată la marginea carosabilului”.

În sectorul 1, în intervalul 22.30 - 23.00 va fi închis tronsonul dintre Piaţa Victoriei şi Piaţa Universităţii, urmând să se intervină la Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - Piaţa Romană - Piaţa Universităţii.

Tot între orele 22.30 - 23.00 se va acţiona pentru deszăpezire de la Piaţa Presei Libere - Arc de Triumf - Piaţa Victoriei; Statuia Aviatorilor - Piaţa Charles de Gaulle - Ambasada China; Piaţa Charles de Gaulle - Arc de Triumf - Piaţa Dorobanţi - Dorobanţi intersecţie cu Ştefan cel Mare; Piaţa Dorobanţi - Piaţa Charles de Gaulle.

Între orele 24.00 - 24.30 se va acţiona din intersecţia Pipera cu Şerbănescu - Pod Pechea - Aerogării - Pod Pechea Caranfil intersecţie cu Pipera - Pod Pechea - Şerbănescu intersecţie cu Pipera.

De la 23.30 la 24.00, utilajele de deszăpezire vor interveni de la Piaţa Presei Libere - DN 1 - Mioriţa - Pasaj Băneasa Otopeni - pe sub Pod Otopeni - Pasaj Băneasa - Mioriţa - Piaţa Presei Libere - Kiseleff - Arc de Triumf - Piaţa Presei.

În sectorul 3, între orele 22.30 - 23.00 se intervine pe Bd Camil Ressu - Bd. Theodor Pallady - până la Autostrada Soarelui.

În sectorul 5, de la ora 22.30 pană la 23.00 vor fi deszăpezite Bd. Regina Elisabeta - Bd. Kogalniceanu - Splai Unirii şi Calea Rahovei - Şoseaua Alexandriei.

În sectorul 6, între orele 22.30 - 23.00 va fi deszăpezit Bulevardul Timişoara, de la Răzoare până la Valea Cascadelor, iar de la 1.30 la 2.00 Bd. Iuliu Maniu - Cora - spre Şoseaua Cotroceni - Splaiul Independentei - si retur Splaiul Independentei - Sos Cotroceni - Bd. Iuliu Maniu - limita sector 6.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: trafic inchis, bucuresti, deszapezire, sectoare, oreComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image