2018-07-22 14:07


Uraganul Matthew în Haiti. Un român conduce echipa europeană de salvatori

 |  07:47
Uraganul Matthew în Haiti. Un român conduce echipa europeană de salvatori

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că un ofiţer român va conduce echipa mandatată pentru evaluarea pagubelor şi coordonarea asistenţei internaţionale către populaţia afectată din Republica Haiti, în urma uraganului Matthew.

"Colonelul Marius Dogeanu a fost desemnat de Comisia Europeană ca şef al echipei de protecţie civilă (EUCPT), în urma analizării propunerilor formulate de Statele Membre UE. Colegul nostru va participa, în perioada 07-27 octombrie a.c., la acţiunile de facilitare a asigurării asistenţei internaţionale către populaţia afectată şi în sprijinul autorităţii naţionale de management al urgenţelor din Haiti", se arată în comunicatul IGSU.

Colonelul Marius Dogeanu este şeful Serviciului Afaceri Europene, Asistenţă şi Relaţii Internaţionale din IGSU, acesta având o experienţă în domeniul protecţiei civile de peste 15 ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-08

TAGURI: uragan, matthew, haiti, roman, conduce, echipa, europeana, salvatori

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.