2019-01-19 10:53


Va fi HAOS. CONTROLORII vor verifica de acum CĂLĂTORII la urcarea în mijloacele de transport

 |  10:12
Va fi HAOS. CONTROLORII vor verifica de acum CĂLĂTORII la urcarea în mijloacele de transport

Regia Autonomă de Transport București (RATB) schimbă parțial modalitatea de control. Astfel, începând de vineri, în perioadele de vârf, echipe de control vor fi prezente în stațiile RATB cu flux major de călători și vor verifica la urcarea în vehicule existența titlurilor de călătorie. Vă daţi seama ce haos o să fie în respectivele staţii RATB. Recomandăm forţelor de ordine, şi anume Poliţiei şi Jandarmeriei, să fie prezente, pentru că sigur se vor produce "tulburări ale ordinii publice".

Regia a inițiat un proiect-pilot privind schimbarea parțială a procedurii de control, în sens preventiv, pentru a veni în sprijinul călătorilor și pentru a crește gradul de conștientizare asupra necesității achitării călătoriei. Acest nou mod de control va fi aplicat începând de vineri, 7 iulie 2017.

"Astfel, în orele de vârf (în intervalele 6:00 — 9:00 și 17:00 —19:00), echipe de control vor fi prezente în stațiile RATB cu flux major de călători și vor verifica la urcarea în vehicule existența titlurilor de călătorie, îndrumându-i către centrele de vânzare pe cei care nu dețin titluri valabile. În afara intervalului orar menționat, activitatea de control se va desfășura normal", precizează compania publică de transport urban.

La sfârșitul lunii iulie, după încheierea proiectului-pilot, vor fi făcute evaluări pentru a stabili măsurile care urmează a fi luate în continuare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-07

TAGURI: ratb, proiect, calatori, control, urcare, mijloace de transport, haos
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALEX
07 Iul 2017

Eu cred ca stirea este falsa deoarece in campania electorala pentru primaria capitalei, in programul administrativ al doamnei Firea se promitea gratuitatea tuturor pe mijloacele RATB care oricum sunt finantate majoritar din banii primariei. Si cum Firea nu minte, cred ca in foarte scurt timp se va pune in practica gratuitatea, acesta fiind si motivul pentru care a primit votul meu. 
PENTRU ALEX
10 Iul 2017

Ati fost luat de fraier ! In economia de piata, orice firma, deci si o regie traieste din incasari si din ceea ce mai primeste ca subventie de la primarie. Reduceri de plata vor fi doar pentru anumite categorii de populatie foarte saraca. Asa ca gratuitatea a fost doar un slogan de campanie pentru cei buni de dus de nas ! Data viitoare sa votati mai bine informat !
Random imageUltimele stiri

loading...