2017-01-21 23:45

SOCIAL


Vacanţa de Paşte, mai ieftină în Grecia şi Bulgaria decât în România

 |  18:49
Vacanţa de Paşte, mai ieftină în Grecia şi Bulgaria decât în România

Preţurilepachetelor turistice interne pentru Sărbătorile de Paşte rămân la nivelulanului trecut, în timp ce în străinătate scad cu 5-10% în cazul Greciei şiBulgariei, dar cresc cu 10% în staţiunile turceşti, potrivit AsociaţieiNaţionale a Agenţiilor deTurism.

"Preţurilepachetelor interne de Paşte şi de 1 Mai de anul acesta vor fi aproximativ cacele de anul trecut sau uşor mai scăzute, dar nu trebuie să uităm că 2009 afost an de criză şi, oricum, ofertele au ţinutcontde aceastăcircumstanţă", a declarat preşedintele ANAT, Corina Martin.

Înceea ce priveşte pachetele externe de Paşte, preţurile vor fi, în general, similarecu cele de anul trecut sau chiarmaimici cu 5 până la 10% în cazulGreciei sau al Bulgariei şi cu până la 10% mai mari în Turcia.

Onoapte de cazare la un hotel de trei stele din Sinaia costă 60 de lei depersoană, iar într-o unitate similară de la Bran tariful este de 90 de lei. ÎnPoiana Braşov preţul unei nopţi de cazare la un hotel de 3 stele este de circa100 de lei de persoană. În Borşa, o noapte la o unitate de 3 stele costă 74 de leide persoană, iar la Gura Humorului 65 de lei.

Pentruun pachet de patru zile şi trei nopţi de Paşte în insula Santorini din Grecia,la hotel de 3 stele, un turist trebuie să plătească de la 42 de euro pe zipentru un loc în cameră dublă. Transportul nu este inclus în acest preţ.

Totde Paşte, în staţiunea elenă Paralia Katerini un pachet la un hotel de 3 stele,incluzând trei nopţi de cazare, costă 60 de euro pentru o cameră dublă, cu micdejun inclus şi transport cu autocarul

Pentruaceeaşi perioadă, un pachet la Nisipurile de Aur, în Bulgaria, la hotel de 3stele şi trei nopţi de cazare costă 20 de euro, fără masă şi transport, şi 54de euro cu toate mesele incluse.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image