2017-01-17 07:17

SOCIAL


Vadim duce maidanezii în PE: Regimul Băsescu eutanasiază câinii, ne întoarcem la Evul Mediu VIDEO

 |  14:33
Vadim duce maidanezii în PE: Regimul Băsescu eutanasiază câinii, ne întoarcem la Evul Mediu VIDEO

EuroparlamentarulPRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, luni, în plenul PE, că "regimulBăsescu astăzi eutanasiază câini, iar mâine va eutanasia oameni" şi acerut intervenţia PPE pe lângă cei de la PDL în vederea opririi acţiunii deucidere a patrupezilor, transmite Realitatea.net.

"Zilele acestea, partidul de guvernământ din România a luat odecizie aberantă: a votat eutanasierea, adică uciderea câinilor fără stăpân.Fac apel la Partidul Popular European, care are ca doctrină creştin-democraţia:vă rog să vorbiţi cu colegii dumneavoastră de grup politic de la PartidulDemocrat - Liberal din România, să nu îşi păteze mâinile cu sânge nevinovat.Iisus Hristos a iubit animalele. Fac apel şi la ceilalţi colegi: aproape toţiaveţi cel puţin un câine acasă, pe care îl iubiţi ca pe un înger", a spusTudor, într-o intervenţie de un minut.

"România se întoarce, din păcate, la Evul Mediu întunecat, sebarbarizează. Regimul Băsescu astăzi eutanasiază câini, iar mâine va eutanasiaoameni. Uciderea câinilor reprezintă, totodată, o afacere profitabilă pentrumafie. Ajutaţi România să nu se transforme în Uganda lui Idi Amin", aconchis liderul PRM.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image