2017-01-20 01:33

SOCIAL


Viceprimarul Capitalei: ''Primăria va deveni nefuncţională dacă Oprescu nu corectează bugetul''

 |  17:18
Viceprimarul Capitalei: ''Primăria va deveni nefuncţională dacă Oprescu nu corectează bugetul''
PrimăriaCapitalei va deveni nefuncţională, iar salariile nu vor mai putea fi plătitedacă Sorin Oprescu nu va corecta bugetul municipalităţii, a afirmat, ieri,viceprimarul general Mircea Raicu.

Potrivit luiRaicu, 80% din bugetul Capitalei provine de la bugetul de stat. În condiţiileîn care bugetul Capitalei a fost respins de către Direcţia Finanţelor Publice,înseamnă căprocentul menţionatnu poate intra în conturileprimăriei, a explicat viceprimarul. "Oprescu nu vrea să aplice acestbuget, aşa cum a fost el votat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti,iaraceasta ne duce la ideea că poate fi vorba despre o infracţiune",a mai spus Raicu. Viceprimarul Capitaleispune că aşteaptă până vineri caOprescu să corecteze bugetul, afirmând în acelaşi timp că actul nu poate fivotat din nou în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB). "Dacălui Oprescu nu îi convine bugetul, îl poate ataca în justiţie, dar asta însemnătrei-patru luni de proces",crede Raicu. Potrivit viceprimarului,liderii de grup din CGMB i-au propus lui Oprescu să corecteze până vineribugetul, cu promisiuneaca ulterior să facă o şedinţă de rectificare, lacare să fiediscutată finanţarea unor proiecte propuse de edilul-şef alCapitalei.

Bugetulmunicipalităţii bucureştene pe 2011 a fost restituit, marţi, PrimărieiCapitalei de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti -Trezorerie, în vederea soluţionării mai multor probleme din cuprinsul acestuia,a informat Prefectura Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
25 Mar 2011

CGPMB nu ii lasa lui Oprescu alta solutie decat atacarea in justitie!Si asta inseamna timp!Domnii consilieri se tem pentru primele de sedinta,putin le pasa lor de Bucuresti!

Adauga un comentariu

Random image