2018-12-14 12:52


Victor Ponta: Guvernul susţine majorarea alocaţiei pentru copii, dar trebuie indicată sursa de finanţare

 |  13:36
Victor Ponta: Guvernul susţine majorarea alocaţiei pentru copii, dar trebuie indicată sursa de finanţare

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că Guvernul şi PSD susţin majorarea alocaţiei de stat pentru copii, dar iniţiatorii propunerii nu au indicat sursa de finanţare în condiţiile în care impactul bugetar anual este estimat la 1,8 miliarde lei.

Citeşte şi: Deputaţii au aprobat majorarea alocaţiei de stat pentru copii de la 42 la 84 lei. Urmează votul final

Victor Ponta a mai afirmat că pentru acest an şi anul viitor pot fi găsiţi bani, dar trebuie indicată şi sursa de finanţare. Premierul a susţinut că a discutat pe această temă atât cu preşedintele Klaus Iohannis, cât şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor.

Deputaţii au aprobat, miercuri, în cadrul şedinţei de plen, cu 98 voturi "pentru" şi 77 "împotrivă", un amendament al PNL privind majorarea alocaţiei de stat pentru copii de la 42 la 84 de lei.

Deputatul PNL Cristina Pocora a cerut, în plen, la dezbaterea Ordonanţei de urgenţă la 65/2014, introducerea unui amendament de dublare a alocaţiei pentru copii. Comisia de Muncă a respins, marţi, acest amendament, reprezentanţii PSD susţinând că Ministerul Muncii va veni cu o propunere de majorare a alocaţiei pentru copii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: victor, ponta, guvern, sustine, majorare, alocatie, copil, trebuie, indica, sursa, finantare, impact, bugetar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IULIA TABACU
21 Mai 2015

Ponta dar ai o nesimtire crasa in tine ca si a sleahtei tale psdiste acum esti in poza cu acesti copilasi cind tu si o parte din psdisti nu a ti fost de acord iar tu personal nu ai votat iar sursa ar trebui sa va micsorati voi cei de la conducere salariile si pensiile nesimtite si nu mai pune ti alte taxe si impozite pe popor ca nu te vad bine deloc efectul ar fi acela ca si cum a i arunca cu benzina pe un foc aprins
Random imageUltimele stiri


loading...