2019-01-23 07:21


Victor Ponta: Guvernul vrea să interzică, pe o perioadă limitată, exporturile de orice fel de masă lemnoasă

 |  13:35
Victor Ponta: Guvernul vrea să interzică, pe o perioadă limitată, exporturile de orice fel de masă lemnoasă

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că Guvernul intenţionează să interzică, pe o perioadă limitată, exporturile de orice fel de masă lemnoasă. Procedura este deja pregătită printr-un proiect de OUG.

Victor Ponta a solicitat reprezentanţilor Ministerului Justiţiei, în şedinţa de miercuri a Guvernului, să găsească o soluţie juridică până săptămâna viitoare. Premierul i-a avertizat că, în caz contrat, îşi pot găsi de lucru "în altă parte".

Proiectul de modificare a Codului silvic, iniţiat în vara anului de 125 de parlamentari PSD şi trimis înapoi la Parlament pentru reexaminare de preşedintele Klaus Iohannis, a intrat marţi în dezbatere la comisiile Camerei Deputaţilor, forul decizional, după ce Senatul l-a readoptat în aceeaşi formă.

Deputaţii din comisiile juridică, de agricultură şi mediu au respins însă cererea de reexaminare a proiectului de modificare a Codului silvic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-13

TAGURI: victor, ponta, guvern, vrea, interzice, perioada, limitata, export, fel, masa, lemnoasa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Mai 2015

DA VREA SA INTERZICA PINOKIO EXPORTUL DE MASA LEMNOASA probabil PANA LA ALEGERILE DIN 2016 . Dar de ce nu interzice si exportul de fier vechi, lucru care e la fel de important pt Ro???? Dar de ce nu interzice si exportul de sturioni si icre negre?????????? De ce nu interzice exportul de inteligenta romaneasca cultivata pe bani publici??? Etc Rapunsul e simplu avem o clasa politica formata din grupari infractionale de crima organizata si un guvern de PAPAGALI si MAFIOTI.
CROCODILUL FLAMAND
13 Mai 2015

primul care o sa se opuna este DUSA MIRCEA....complice cu Gerald Schweighoffer la jefuirea padurilor Romaniei...o afacere de ciordeala de mai mult de 5miliarde de euro profit......TZAPTZARAP MANKATZASHHHHHH
ANONIM
13 Mai 2015

TREBUIE SA PRIMESCA SI COMUNISTUL STALINIST DUSA ,pt ilegelitatile si abuzurile comise, CEEA CE MERITA , ADICA O SEDERE LUNGA LA BECIUL DOMNESC.
Random imageUltimele stiri

loading...