Victor Ponta: Nu dăm afară zeci de mii de oameni, desfiinţăm cele 60.000 de posturi vacante
2018-08-17 23:48


Victor Ponta: Nu dăm afară zeci de mii de oameni, desfiinţăm cele 60.000 de posturi vacante

 |  13:51
Victor Ponta: Nu dăm afară zeci de mii de oameni, desfiinţăm cele 60.000 de posturi vacante

Victor Ponta a subliniat miercuri că Guvernul nu va da afară zeci de mii de angajaţi din sistemul bugetar, ci va desfiinţa cele 60.000 de posturi vacante, fără a fi afectate însă sistemul de sănătate şi educaţia.

"Vreau să vă rog pe toţi să comunicăm foarte clar, că am văzut că dăm afară zeci de mii de oameni astăzi. Nu dăm afară zeci de mii de oameni. Desfiinţăm cele 60.000 de posturi vacante, care însemnau în general mai multe posturi de conducere. Nu ne atingem nici măcar de posturile vacante din sănătate şi educaţie, aşa cum am spus, însă în acest fel trecem la regula unu la unu. Dacă vor pleca până la finalul anului cei 2.800 din aparatul central, din toate ministerele, Secretariatul General al Guvernului, cred că e un lucru bun - sau cel puţin pentru un politician de dreapta e un lucru bun. Noi, cei de stânga, nu suntem foarte fericiţi că mai restructurăm aparatul public, dar cine e de dreapta aici în Guvern, liberalii, domnul Vosganian, căruia îi urăm la mulţi ani pentru mâine, cred că e fericit că avem un aparat central mai suplu şi care cheltuie mai puţin", a afirmat primul-ministru, la începutul şedinţei de guvern. Victor Ponta a anunţat pe 26 iunie că aproximativ 60.000 de posturi vacante din sistemul bugetar vor fi desfiinţate, conform unei ordonanţe de urgenţă adoptate de Guvern, măsura nefiind valabilă pentru sănătate şi educaţie, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-24

TAGURI: victor, ponta, dam, afara, desfintam, posturi

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...