2019-01-19 19:26


Victoria lui Dragnea: Iohannis a promulgat legea care elimină cele 102 taxe

 |  13:59
Victoria lui Dragnea: Iohannis a promulgat legea care elimină cele 102 taxe

Legea ”Dragnea” pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale a fost promulgată de preşedintele Iohannis, după ce CCR a declarat-o constituţională, iar Parlamentul a respins cererea de reexaminare formulată de şeful statului.

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 6 ianuarie a.c., decretul pentru promulgarea Legii privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale. Klaus Iohannis a cerut pe 23 decembrie 2016 reexaminarea legii care elimină 102 taxe nefiscale, printre care şi taxa radio-tv, după ce judecătorii CCR au decis că legea este constituţională.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-06

TAGURI: legea dragnea, 102 taxe, promulgata, tohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SA FIE BINE
06 Ian 2017

BIBICULE DRAGNEA S-O VEDEM FACUTA. DA CU AMNISTIA CUM RAMANE, CUM RAMANE CU AMNISTIA
SATISFACEREA POMANAGIILOR.
06 Ian 2017

Astazi guvernul mafiot s-a inprumutat pe piata bancara romaneasca 75 milioane lei pentru a acoperi o parte din pomenile promise.Acesti bani ca si altii care vor urma vor fi platiti de viitoarele generatii si de mediul privat. Citeste wwwcapital.ro
NANU
06 Ian 2017

SI ISARESCU UNDE E DE NU NE ZICE NIMIC DE BUGET, MANCAMI-AR MORCOVU DE BOSOROG. VEDETI BAI JEGOSILOR CE ATI VOTAT, BAGAMI-AS P@@A IN CREERII VOSTRI DE NEHALITI.VA BUCURATI DE DOI LEI ACUM SI NOI PLATIM TOATA VIATA LIBERTSTEA LU DRAGNEA. CA DAIA NE DA EL PA GURA SI PA NAS CA SA NU IESIM IN STRADA CAND O SA DEA LEGEA CARE IL SCAPA DE PARNAIE. SA MOARA MA-SA CA DE NU IESITI IN STRADA ATUNCI , VA BLESTEM CU LUMANAREA IN JOS LA BISERICA.OARBA DUPA VOI DE FRAIERI.
Random imageUltimele stiri

loading...