2018-12-15 18:39


Violul din Vaslui. Ce decizie a luat Poliţia Judeţeană în cazul celor şapte tineri

 |  13:52
Violul din Vaslui. Ce decizie a luat Poliţia Judeţeană în cazul celor şapte tineri

Cei şapte tineri din Vaslui, condamnaţi pentru violarea unei fete în vârstă de 18 ani, au fost transferaţi, marţi, din arestul Poliţiei la Penitenciarul Vaslui. Aceştia au fost condamnaţi, luni, la pedepse cuprinse între cinci şi opt ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Conducerea Poliţiei Judeţene Vaslui a decis, marţi, transferarea celor şapte tineri la Penitenciarul Vaslui, deoarece aceştia nu mai sunt în perioada de cercetări, ei fiind deja condamnaţi de o primă instanţă.

”Deocamdată, sunt întocmite formalităţile pentru cele şapte persoane transferate din arestul Poliţiei. Ulterior, vor fi introduse pe Secţia de Carantină, unde vor rămâne pentru următoarele 21 de zile, aşa cum prevăd procedurile”, a precizat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma, pentru Mediafax.

În cele 21 de zile de carantină, cei şapte tineri vor fi ţinuţi sub observaţie. De asemenea, după cele trei săptămâni, aceştia vor rămâne în regim de arest preventiv, separat de restul deţinuţilor care au fost deja condamnaţi definitiv.

Cei şapte tineri din Vaslui, acuzaţi că au violat o fată de 18 ani, au fost condamnaţi, luni, de Judecătoria Vaslui, la pedepse cuprinse între cinci ani şi opt luni şi opt ani şi patru luni de închisoare. Totodată, aceştia trebuie să îi plătească fetei daune morale de 50.000 de lei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-18
Citeste si:
CONDAMNĂRI în cazul violului din Vaslui. Ani grei de închisoare pentru cei şapte tineri
Procesul violatorilor din Vaslui. Sute de persoane, în faţa Judecătoriei

TAGURI: vio, vaslui, decizie, conducere, politie, judeteana, sapte, tanar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...