2018-12-10 02:03


VISCOL în Bucureşti. Copaci căzuţi în sectoarele 3, 4 şi 6. Mai multe semafoare, defecte

 |  10:02
VISCOL în Bucureşti. Copaci căzuţi în sectoarele 3, 4 şi 6. Mai multe semafoare, defecte

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Bucureşti, Alexandru Ichim, a declarat, duminică dimineaţa, că nicio arteră din Capitală nu este blocată din cauza zăpezii. Acesta a ţinut să precizeze că se circulă cu dificultate pe unele străzi, mai mulţi copaci căzând în sectoarele 3, 4 şi 6.

Acesta a mai spus că, sâmbătă noaptea, s-a intervenit în permanenţă cu utilaje de deszăpezire, astfel încât circulaţia să se poată desfăşura pe toate arterele.

"În acest moment, se circulă cu dificultate, în condiţii de iarnă, dar nu sunt blocaje. Nu există artere blocate, există unele probleme punctuale, dar dacă sunt semnalate, se intervine în 10-15 minute. Pe timpul viscolului se intervine în zona cu pasaje, poduri, perimetrul spitalelor şi al instituţiilor de interes public", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al municipalităţii, potrivit Mediafax.

Alexandru Ichim a mai spus că s-a decis ca toate intervenţiile solicitate ambulanţelor să fie transmise în mod automat şi primăriilor, astfel încât fiecare amulanţă, de la plecarea din dispecerat, să fie asistată de un utilaj de deszăpezire.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei a precizat că mai mulţi copaci au căzut în sectoarele 3, 4 şi 6 şi mai multe semafoare sunt defecte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-17
Citeste si:
Buzău. 14 localităţi, fără curent electric din cauza zăpezii şi a viscolului
Situaţia curselor pe Aeroportul Otopeni. Zborurile pot avea întârzieri de o oră
Ninsoarea şi viscolul au pus stăpânire pe România. Autostrada A2 şi mai multe drumuri naţionale, ÎNCHISE
Manevrele navelor, suspendate în porturile Midia, Constanţa - fluvial şi Mangalia din cauza vântului

TAGURI: viscol, bucuresti, copac, cade, sector, 3, 4, 6, semafor, defect
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VASÎLI DULAN CETAȚAN
17 Ian 2016

LA NOI ÎN SECT.2 NO CAZUT NIC UN COPACIU SÎC. IO TĂIET DOMNU HOȚANU, CU GEALU HOPREA & AMEȚITA AIA DĂ RUXANDA GAROFIANU TRĂSCĂU ȘO FACUT BANI BUNI. IACA NA SCÎRȚ SA MOARÎ CONCURENȚA DĂ NACAZ.
Random imageUltimele stiri


loading...