2017-01-23 14:57


Vom face check-inul singuri

 |  17:09
Vom face check-inul singuri

Tarom va introduce, din martie 2012, un serviciu care le asigură pasagerilor posibilitatea de a-şi efectua singuri formalităţile de înregistrare pe zbor (check-in). El va fi valabil pentru zborurile interne şi internaţionale operate de companie cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Denumit şi check-in la kiosk, serviciul va realiza o afluenţă constantă a pasagerilor către porţile de îmbarcare şi, în plus, se va reduce mult timpul de aşteptare în faţa ghişeelor de înregistrare.

Mai mult decât atât, noua aplicaţie, care este prima dezvoltată în limba română, dar şi în alte 14 limbi de circulaţie internaţională, le poate da posibilitatea pasagerilor să-şi aleagă singuri locuri în avion, pe baza biletului electronic, a cărţii de identitate sau a paşaportului, iar identificarea şi înregistrarea se vor putea efectua în baza cărţii de identitate.

După ce au finalizat formalităţile de check-in la kiosk, pasagerii îşi pot tipări cartea de îmbarcare şi, dacă nu au bagaj pentru cală, pot merge direct la poarta de îmbarcare. Pasagerii care au bagaj pentru cală vor trebui să se prezinte la ghişeele Tarom “Baggage Drop-Of” din aeroport, pentru a preda bagajul de cală.

Serviciul de check-in online este disponibil pentru toţi pasagerii Tarom care se află în posesia unui bilet electronic valid, pe unul din zborurile operate de avioanele companiei sau pe cele realizate în cooperare cu liniile aeriene partenere - Air France, KLM şi Air Europa şi operate cu aeronavele acestora.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Check_in, zboruri, tarom, avion, kioskComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image