2019-03-24 17:40


Vouchere de la PMB pentru ACHIZIȚIONAREA de MAȘINI noi. Cum le puteţi obţine

 |  11:35
Vouchere de la PMB pentru ACHIZIȚIONAREA de MAȘINI noi. Cum le puteţi obţine

Primăria Capitalei vrea să ofere 5.000 de eco-vouchere în valoare de câte 9.000 de lei, pentru achiziţionarea unor maşini noi, cu nivel redus de emisii, non-diesel sau electrice. Pentru a primi de acest ajutor, beneficiarul acordă în schimb, spre casare, unui autovehic vechi, potrivit unui proiect de pe ordinea de zi a CGMB.

"Eco-voucherele vor putea fi utilizate pentur a achiziţiona autoturisme noi cu norme de plouare care să asigure un nivel redus de emisii - EURO 6, non-diesel şi alte mijloace de locomoţie noi, non-diesel şi electrice. (...) Sumele necesare implementării programului vor fi asigurate din bugetul local al Municipiului Bucureşti. Ţinând cont că traficul urban este un factor important de poluare a aerului, în Planul Integrat de Calitate a Aerului a fost prevăzută măsura de limitare a circulaţiei autovehiculelor poluante cu impact negativ asupra mediului manifestat prin degajarea în atmosferă a unor mari cantităţi de gaze toxice şi cu efect de seră", se arată în proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), scrie Mediafax.

Prin proiect se urmăreşte, în schimbul predării spre casare a unei maşini vechi, acordarea unor eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei fiecare. Pentru început, vor fi acordate 5.000 de astfel de vouchere. În sursa citată se mai precizează că se impune acest demers, întrucât, anul trecut, au fost scoase din circulaţie mii de maşini vechi.

Beneficiarii voucherelor pot fi persoane fizice sau juridice, cu domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-21

TAGURI: vouchere, pmb, masini, masini noi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Iul 2018

SA O VEDEM SI PE ASTA ? CIND INCEPE , SAU DEJA SINT PE LISTA ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...