2018-07-22 09:53


Yoga, jazz şi teatru de păpuşi la “Roaba de cultură”

 |  15:37
Yoga, jazz şi teatru de păpuşi la “Roaba de cultură”

Programul "Roaba de cultură" se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână atât în Parcul Herăstrău, cât şi în Cişmigiu.

În Herăstrău, weekendul începe chiar în această seară cu Strenght Cardio by World Class, având-o ca instructor pe Roxana Chiperi. Sâmbătă dimineaţa, de la ora 10.00, va avea loc un curs de Yoga, iar pe seară, între 18.00 şi 20.00, pe pajiştea Roabei de cultură, va avea loc un atelier creativ, unde participanţii vor învăţa cum să consume mai puţine resurse. Seara se va încheia cu un Concert de Jazz - Piano and I cu Alexandra Potanga, începând cu orele 20.00. Pentru duminică organizatorii au pregătit un Atelier de optimism între orele 18.00 şi 19.00, iar mai apoi trupa Hai Hui va pune în scenă o piesă de teatru de păpuşi (19.00 – 19.50). Tot teatru va fi şi de la orele 20.30, cu un spectacol de improviza-ie sus-inut de trupa Freeze.

În Cişmigiu, Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, organizează Festivalul Internaţional de Folclor, în cadrul căruia Roaba va avea în program, în această după-amiaza, două ateliere: de la ora 16.00 "Refoloseşte şi reciclează", iar de la ora 18.00 "Gimnastica energetică". Sâmbătă şi duminica, de la ora 12.00, Roaba a pregătit pentru cei mici programe de desenat, iar după-amiaza, ateliere de reciclare şi de gimnastica. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-03-26

TAGURI: roaba-de-cultura, Herastrau, Cismigiu, jazz, concert, teatru, reciclare, gimnastica

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.