2018-10-17 15:38


Zece administratori de drum, amendaţi pentru neîntreținerea carosabilului

 |  13:15
Zece administratori de drum, amendaţi pentru neîntreținerea carosabilului

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a informat miercuri, într-un comunicat de presă, că 10 administratori de drum au fost sancționați contravențional pentru neîntreținerea carosabilului.

Potrivit sursei citate, un număr de 15 persoane fără adăpost au fost salvate, ele fiind depistate în stradă și preluate de ambulanțe.

"La această oră, nu sunt drumuri blocate, astfel că, la nivel național, circulația se desfășoară în condiții de iarnă. Polițiștii au acționat cu 1.484 de mijloace auto, pentru a nu se înregistra persoane înzăpezite, blocate în trafic și expuse unor situații de risc, precum și pentru informarea populației, a conducătorilor auto, în ceea ce privește circulația rutieră pe drumurile publice. Au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale administratorilor de drumuri din Constanța, Tulcea, Buzău și Galați, pentru neîntreținerea carosabilului, în valoare totală de 15.480 de lei și 16 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto, pentru nerespectarea regulilor de circulație în condiții de iarnă, în valoare de 14.274 de lei", se arată în comunicatul IGPR.

Sursa citată a ţinut să menţioneze că polițiștii vor continua să acționeze zilnic pentru limitarea efectelor fenomenelor meteo.

Poliția Română recomandă şoferilor să pornească la drum numai după ce s-au interesat cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă și situația meteorologică existentă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-20

TAGURI: zece, administrator, drum, amendat, neintretinere, carosabil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...