2019-03-24 00:58


Zece persoane din Irak şi Pakistan, prinse când încercau să intre ilegal în România

 |  11:27
Zece persoane din Irak şi Pakistan, prinse când încercau să intre ilegal în România

Poliţiştii de frontieră din Dărăbani, judeţul Botoşani, au depistat zece cetăţeni pakistanezi şi indieni care încercau să intre ilegal în România din Ucraina. Cei zece sunt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, şi vor fi cercetaţi pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat. Persoanele în cauză au fost preluate de autorităţile ucrainene, în baza acordului de readmisie, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Poliţiştii de frontieră au depistat pe direcţia localităţii de frontieră Oroftiana, judeţul Botoşani, zece persoane care se deplasau pe jos, dinspre frontiera de stat către interiorul ţării.

Persoanele în cauză nu vorbeau limba română şi nu aveau asupra lor documente de identitate, fapt pentru care au fost conduse la sediul sectorului, pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt opt cetăţeni pakistanezi şi doi indieni, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, care au încercat să treacă ilegal frontiera în România cu scopul de a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele zece persoane fiind preluate de autorităţile ucrainene în vederea continuării cercetărilor, în baza acordului de readmisie încheiat cu Ucraina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-20

TAGURI: frontiera, trecere ilegala, imigranti,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...