2018-12-15 06:42


Zeci de elevi din Constanța, găsiți cu râie, hepatită sau păduchi

 |  09:51
Zeci de elevi din Constanța, găsiți cu râie, hepatită sau păduchi

Zeci de elevi din Constanța au fost găsiți cu râie sau hepatită, în urma unui control efectuat de medici şi asistenţi medicali imediat după începerea cursurilor după vacanța de vară.

Loti Popescu, medic Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică Constanţa, a declarat, la B1 TV, că, în prezent, mai există 59 de cazuri de copii cu scabie.

”Au fost controlate 315 unități școlare. A însemnat examinarea a 70.595 de elevi. Dintre aceștia, nu există niciun caz de hepatatită virala A, două cazuri de alte hepatite virale acute, în rest nicio altă boală infecțioasă de tip rujeolă, rubeolă, varicelă. Există doar o situație destul de ciudată pentru anul 2016, dar asta nu vizează doar județul Constanța, mă refer la șase cazuri de scabie și 223 de cazuri de pediculoză. La zece zile după examinare s-a efectuat recontrolul și atunci au fost găsite doar 59 de cazuri de copii cu pediculoză și două cazuri de scabie, motiv pentru care li s-a interzis reintrearea in colectivitate si continuă tratamentul”, a precizat medicul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-07

TAGURI: zeci, elev, constanta, gaseste, raie, hepatita, paduchi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ACTUAL
08 Oct 2016

Conform lui Jordon J. , aici poate este nevoie de un management prozaic aplicat unei realitati retorice !
Random imageUltimele stiri


loading...