2018-06-20 04:49


Zeci de mii de locuitori din Bacău au rămas fără apă potabilă

 |  11:38
Zeci de mii de locuitori din Bacău au rămas fără apă potabilă

Zeci de mii de locuitori din Onești, Târgu Ocna și comunele Dofteana, Pârgărești, Târgu Trotuș au rămas fără apă potabilă din cauza unei avarii care s-a produs în zona Bogata pe traseul conductei magistrale ce alimentează cu apă potabilă cele cinci localități.

„A cedat un tronson din magistrala de aducțiune din lacul Valea Uzului. Echipa de intervenție se află la locul avariei și execută operațiunile de reparare" , a precizat Sorin Pinitilescu, director tehnic al Companiei Regionale de apă Bacău, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că nu se poate preciza ora la care va fi reluată furnizarea apei.

„Procedurile impun golirea conductei pe anumite porțiuni, remedierea și reumplerea conductei", a explicat directorul tehnic al CRAB.

Aceasta este prima avarie ce presupune oprirea furnizării apei potabile în mai multe localități înregistrată în acest an de CRAB.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-11

TAGURI: zeci, mii, locuitor, bacau, ramane, fara, apa, potabila

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.