2018-10-18 14:31


Zeci de persoane au ajuns de la petrecerea de Revelion direct la spital

 |  07:27
Zeci de persoane au ajuns de la petrecerea de Revelion direct la spital

Zeci de persoane cazate la o unitate hotelieră din municipiul Sibiu au acuzat, în noaptea de Revelion, simptome ale unei toxiinfecţii alimentare, ei necesitând îngrijiri medicale. Un număr de 13 dintre acestea, între care doi copii, au fost transportate la spitale din oraş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Săbău, 43 de persoane de la o unitate hotelieră din municipiul Sibiu au acuzat simptome ale unei toxiinfecţii alimentare.

”În total, au fost preluate de la faţa locului 13 persoane, doi copii şi 11 adulţi, cu dureri abdominale şi vărsături. Victimele au fost transportate la Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Judeţean Sibiu”, a afirmat Bianca Săbău, potrivit Mediafax.

Aceasta a mai spus că alte 30 de persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Până în prezent, nu se cunoaşte cauza producerii infecţiei. Autorităţile din Sibiu au declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-01

TAGURI: zeci, persoana, ajunge, petrecere, revelion, direct, spital
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SYKTYR, GUNOAIELOR!
01 Ian 2016

AȘA-S ROHMANCII ”CÎN SA VESLESC”; BAGĂ-N EI CĂLDĂRI ”DĂ” SARMALE, LOPEȚI ”DĂ” FASOLE, KM. ”DĂ” CALTABOȘI, CIORIC, MĂLIGĂ, KACATT NATUR, BASAMAC, ZOAIE, PÎNĂ DĂ-N BORALĂ, SE CAKKĂ-MPRĂȘTIAT, SE CHIȘĂ ”PĂ” EI, ÎȘI DAU CU PARI-N CĂPĂȚÎNI ȘI ”PĂ” URMĂ-L CHEAMĂ ”PĂ” ARAFAT SĂ-I DREAGĂ! O VESELIE! (”REAȚI A DRACULU DĂ GENII BĂȘTINOASE!”)
Random imageUltimele stiri


loading...