2018-12-10 02:00


Zeci de persoane, blocate în judeţul Suceava din cauza ninsorii puternice

 |  11:20
Zeci de persoane, blocate în judeţul Suceava din cauza ninsorii puternice

Un număr de 23 de persoane au rămas blocate cu maşinile în judeţul Suceava, autorităţile locale reuşind să-i scoată dintre nămeţi după o oră şi jumătate. Drumurile s-au blocat din cauza ninsorii puternice, iar şoferii nu au mai putut înainta.

Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava, a declarat, la B1 TV, că persoanele care au rămas blocate în nămeți nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”Ninsoarea abundentă a îngreunat drumurile din județ, în special pe DJ209 C, între localitățile Moara și Drăgoiești, DJ 208 E, între Forăști și Manolea, DJ 208 B, între Siminicea și Drumbăveni și drumul comunal 70A, între Bostani și Cumpărătura. În aceste locații s-a semnalat blocajul a 14 autoturisme în care se aflau 23 de persoane. Echipajele comitetelor locale pentru situații de urgență din cadrul primăriilor din zonă au intervenit cu utilaje și au deblocat toate mașinile. Intervențiile de salvare au durat între 40 de minute și o oră și jumătate. Nicio persoană nu a fost afectată și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. De altfel, echipajele colegilor noștri, cu ambulanța SMURD au monitorizat traseele afectate pentru a acorda primul ajutor medical în cazul în care ar fi fost nevoie. În momentul de față nu mai avem niciun drum blocat, ninsoarea a stagnat, ninge izolat. Se înregistrează -3 grade Celsius”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-08

TAGURI: zeci, persoana, blocat, judet, suceava, ninsoare, puternica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...