2018-10-18 05:56


Zeci de persoane care au nevoie de dializă, blocate în localităţi din Tulcea

 |  10:32
Zeci de persoane care au nevoie de dializă, blocate în localităţi din Tulcea

Un număr de 35 de persoane din judeţul Tulcea care au nevoie de dializă sunt blocate în mai multe localităţi, urgențele medicale fiind preluate cu elicopterul. Autoritățile tulcene fac demersuri pentru deblocarea cât mai rapidă a drumurilor județene și naționale.

'Sâmbătă am reușit să-i aducem în municipiu pe cei care erau programați la dializă luni, însă astăzi trebuie deblocate drumurile până la ora 13.00-14.00 pentru ca cele aproape 35 de persoane din județ care au nevoie de dializă să ajungă după-amiază în municipiu', a declarat prefectul județului Tulcea, Marin Bădiță, potrivit Agerpres.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta a precizat că pentru urgențele medicale din comunitățile în care nu se poate ajunge din cauza drumurilor blocate se intervine cu elicopterul Unității Speciale de Aviație.

De asemenea, circulația rutieră pe toate drumurile naționale din județ este interzisă, excepție făcând drumul național Tulcea-Constanța.

'A fost viscol până dimineața la ora 5.00 și nu s-a putut lărgi porțiunea de carosabil circulabilă în zona Cataloi. Pe drumul Tulcea-Constanța mai avem o zonă dificilă și la Mihail Kogălniceanu-Rândunica', a explicat prefectul Marin Bădiță.

Pe drumul național Tulcea-Galați, utilajele de deszăpezire intervin în continuare pe Dealul Somovei până în apropiere de Niculițel.

'Pe celelalte drumuri naționale avem probleme la Izvoarele, Nalbant și Bălcescu, la Topolog defectându-se două freze care ne erau de mare ajutor', a mai precizat acesta.

De asemenea, sosirile și plecările trenurilor din gara orașului Tulcea sunt anulate marţi dimineaţa.

Pentru a doua zi consecutiv, cursurile din toate unitățile de învățământ din județ sunt suspendate marți.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19
Citeste si:
Viscol şi ceaţă în trei judeţe. ANM a emis cod galben
Şapte localități din Galaţi, izolate din cauza viscolului şi a ninsorilor
Cum se desfăşoară circulaţia în judeţul Constanţa. 32 de persoane, blocate de viscol

TAGURI: zeci, persoana, nevoie, dializa, blocat, localitate, tulcea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...