2019-02-21 07:54


UPDATE. Zeci de răniţi şi oameni cu oase rupte pe părtiile de la munte

 |  10:54
UPDATE. Zeci de răniţi şi oameni cu oase rupte pe părtiile de la munte

Aproape 50 de împătimiţi sporturilor de iarnă au avut de suferit în primele două zile din 2017 pe pârtiile din Poiana Braşov, Predeal şi Bran. Zece dintre aceştia s-au accidentat chiar destul de grav, alegându-se cu fracturi la mâini şi picioare, fiind transportaţi la spital, în timp ce restul au suferit răni uşoare.

UPDATE 13.04. Numărul persoanelor rănite pe pârtiile din judeţul Braşov a ajuns marţi la 51, după ce doi copii în vârstă de 5 şi 15 ani au avut nevoie de ajutor medical fiind transportaţi la Spitalul de Pediatrie pentru investigaţii. Un copil de 15 ani s-a accidentat pe pârtia Lupului din Poiana Braşov, în jurul orei 11.30. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, victima are un traumatism cranian şi este totodată suspectă de fractură la mână, fiind transportată conştientă la Spitalul de Pediatrie. După aproximativ o jumătate de oră, un alt copil, în vârstă de cinci ani, a fost rănit, pe pârtia Bradul, scrie news.ro. Acesta a suferit răni la cap şi a fost transportat tot la Spitalul de Pediatrie pentru investigaţii.

În primele două zile din acest an au avut loc 22 de intervenţii SMURD pe pârtiile din Poiana Braşov, Predeal şi Bran. În total 27 de persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor după ce au suferit accidente pe pârtii.

Şi Serviciul de Ambulanţă a avut 22 de solicitări şi a acordat asistenţă la tot atâtea persoane. Potrivit medicilor, accidentările nu au fost foarte grave, majoritatea răniţilor suferind traumatisme şi lovituri uşoare la cap în urma căzăturilor pe pârtia de schi sau la săniuş. Zece persoane au ajuns totuşi la urgenţă după ce au suferit fracturi la mâini sau picioare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-03

TAGURI: partie, munte, raniti, oase, fracturi, poiana brasov, predeal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...