Ziua Aviaţiei. Expoziţii şi zboruri cu avionul de Ziua Aviaţiei
2018-08-19 00:51


Ziua Aviaţiei. Expoziţii şi zboruri cu avionul de Ziua Aviaţiei

 |  19:20
Ziua Aviaţiei. Expoziţii şi zboruri cu avionul de Ziua Aviaţiei

Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, marcată în fiecare an la data de 20 iulie, va fi sărbătorită la sfârşitul săptămânii printr-o serie de manifestări. În perioada 17-22 iulie are loc, la Palatul Cercului Militar Naţional, Galeria Artelor, expoziţia omagială „Centenarul Aeronauticii Militare”.

Vineri se va organiza, între orele 10.00 şi 11.00, Ziua Porţilor Deschise la Muzeul Naţional al Aviaţiei, iar sâmbătă, începând cu ora 11.00, va avea loc o ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor.  Tot sâmbătă, la Flotila 90 Transport Aerian Otopeni va fi marcată Ziua Porţilor Deschise prin organizarea unor zboruri demonstrative, a unei expoziţii de aeronave, dar şi a unei tombole având ca premii zboruri de agrement pentru public.  Duminică, între orele 11.00 şi 14.00 vor avea loc, la Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii „General Emanoil Ionescu”, zboruri demonstrative cu aeronave civile şi militare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-17

TAGURI: ziua, aviatiei, zboruri, expozitie, avioane, muzeu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...