2018-11-16 20:20


Ziua Porţilor Deschise la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov

 |  19:26
Ziua Porţilor Deschise la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi-a deschis duminică porţile pentru vizitatori, care pot vedea dispeceratul, maşinile. Cei interesaţi au posibilitatea să încheie şi un contract de voluntariat pentru o zi. Săptămâna Porţilor Deschise la Serviciul de Ambulanţă se închide pe 27 iulie.

„Săptămâna porţilor deschise este o iniţiativă care a început în 2008 în ideea de a fi mai transparenţi şi mai aproape de oameni, oamenii să poată să înţeleagă ce se întâmplă aici şi ce facem pentru a le oferi cele mai bune servicii”, a declarat pentru Agerpres doctorul Cristian Grasu, directorul medical Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov. Potrivit purtătorului de cuvânt, vizitatorii pot vedea dispeceratul, serviciul de call-center, maşinile, aparatura, centrul de pregătire şi prim-ajutor, iar cei dornici au posibilitatea de a semna un contract de voluntariat pentru o zi şi de a participa în direct ca observatori la două intervenţii ale serviciului de ambulanţă.

Doctorul Cristian Grasu a mai precizat că în prima zi a porţilor deschise au fost „câteva momente mai încărcate” în ceea ce priveşte solicitările primite de ambulanţă, care „au fost rezolvate”.

Directorul medical SABIF a mai arătat că cele mai frecvente solicitări la serviciul de ambulanţă sunt legate de bolile febrile şi cele cardiovasculare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-21

TAGURI: ziua portilor deschise, ambulanta, bucuresti, urgenta, medici, voluntariat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...