2017-01-21 12:53

SPECIAL


5 lucruri pe care nu le ştii despre Twitter

 |  16:38
5 lucruri pe care nu le ştii despre Twitter

Reţeaua de socializare Twitter reuşeşte să ţină pasul cu principalii rivali de la Facebook. Chiar dacă nu au tot atât de mulţi utilizatori, Twitter s-a menţinut drept un principal actor în industria noilor tehnologii de comunicare şi a avut un cuvânt greu de spus în special în cazul utilizatorilor din zonele de conflict care au marcat evenimentele din 2011.

Potrivit unei analize a celor de la Business Insider, aceştia au identificat cinci caracteristici la care cu siguranţă puţini sau aproape nimeni nu s-a gândit.

1. Trendurile Twitter pot ajuta la anticiparea trendurilor burselor financiare. Informaţiile succinte publicate cu rapiditate pot ajuta la transmiterea unor date care pot fi utilizate de investitorii care trebuie să ia decizii de moment privind investiţiile.

2. Utilizatorii Twitter nu trimit doar mesaje scurte, ci au şi relaţii mai scurte. Cel puţin aceasta este părerea susţinută de cei de la Daily Beast, care au realizat un studiu pentru a determina dacă există o corelaţie între utilizatorii reţelei de comunicare şi relaţiile pe care aceştia le au.

3. Latura filosofică a reţelei este mult mai consistentă decât se credea: persoanele extrovertite folosesc Twitter pentru a-şi prezenta propriile anxietăţi existenţiale.

4. 80% dintre utilizatori postează informaţii despre ei înşişi, în timp ce 20% transmit informaţii despre alte subiecte sau postează link-uri.

5. În rândul politicienilor, cel puţin în Statele Unite: este mai degrabă posibil ca republicanii să facă uz de postările pe Twitter pentru a se promova, în detrimentul democraţilor, aşa cum s-a crezut iniţial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-08

TAGURI: utilizatori Twitter, curiozitati retele de socializare, trenduri burseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image