2019-01-16 18:30


A aruncat în mare SUTE DE STICLE cu mesaje de DRAGOSTE. Cum s-a terminat POVESTEA

 |  16:10
A aruncat în mare SUTE DE STICLE cu mesaje de DRAGOSTE. Cum s-a terminat POVESTEA

Craig Sullivan, rămas văduv, după ce soţia sa a murit din cauza unui cancer, a lansat in mare mai multe sticle care conţineau mesaje de dragoste, pentru a-şi găsi sufletul pereche. Sticlele nu au adus la mal nici o sirena, ci revolta oamenilor pentru ca polueaza mediul. Ramane de vazut daca vreuna dintre doamnele care au formulat acuzatii impotriva lui chiar ar putea fi, intr-un final, sufletul pereche si povestea se va termina ca-n filmele siropoase.

Inspirat de piesa “Message in a Bottle” a trupei The Police, bărbatul în vârstă de 49 de ani avea de gând să arunce 2.000 de sticle în mare, din diverse puncte ale coastei Marii Britanii.

Actul romantic a fost primit cu critici de cei care au ajuns pe plaja golfului Rhossili din apropierea Swansea.

”Am mers să facem o plimbare pe plajă şi am dat peste aproximativ 30 de sticle cu capac. Înauntru erau multe mesaje de dragoste. Ar putea fi romantic, dar ce face asta mediului?”, a declarat Helen Gill pentru The Telegraph.

Ea i-a trimis un mesaj lui Sullivan prin care îi cerea să nu mai trimită mesaje în sticle. ”Vă rog să acţionaţi într-un alt mod, favorabil mediului, privind campania dumneavoastră. Când mergeţi pe plajele noastre ar trebui să lăsaţi doar urme de paşi”, a scris ea.

Numeroase sticle au fost găsite şi în apropierea râului Cree din Scoţia. Mai multe persoane s-au folosit de platformele social media pentru a-i cere lui Sullivan să renunţe la gestul său.

În urma campaniei, britanicul a primit şi câteva mesaje din partea unor femei care îşi doresc să îl întâlnească.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-30

TAGURI: mare, sticle, mesaje dragoste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...