2019-03-23 16:54


A MURIT japoneza Nabi Tajima, cea mai VÂRSTNICĂ persoană din lume. Vezi în ce an era născută

 |  11:45
A MURIT japoneza Nabi Tajima, cea mai VÂRSTNICĂ persoană din lume. Vezi în ce an era născută

Japoneza Nabi Tajima, considerată cea mai vârstnică persoană din lume, a murit sâmbătă la vârsta de 117 ani, a informat duminică un oficial japonez, citat de AFP şi DPA, informează Agerpres.

Tajima a încetat din viaţă în jurul orei locale 20:00 (11.00 GMT), pe insula sa natală, Kikai, din regiunea Kagoshima, a declarat Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sănătăţii. Moartea sa a survenit din cauze naturale, a adăugat oficialul, precizând totodată că Tajima fusese spitalizată din luna ianuarie. Născută pe 4 august 1900, această japoneză extrem de longevivă a avut peste 160 de descendenţi. Tajima devenise cea mai vârstnică persoană din lume în septembrie 2017, după moartea jamaicancei Violet Brown, tot la vârsta de 117 ani, potrivit presei japoneze. În Japonia au fost înregistraţi anul trecut aproximativ 68.000 de centenari, potrivit statisticilor oficiale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-22

TAGURI: nabi tajima
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
22 Apr 2018

68 mii de persoane care -deja- au ajuns la o suta de ani, probabil vre'un million au ajuns la peste 90 si macar 20 de milioane, peste 85 ani...Iar cei din ultima grupa, deobicei sunt activ si isi cauta un second job(part time)!!!E adevarat, ei sunt "sclavii" Imparatului, nu ca romanii, oameni "liberi" care-si canta pres-edintii si pm-ii, etc...Da, liberi sa-si ia lumea in cap, liberi sa-si aleaga cimitirul si alte libertati "superioare" mioritice, devenite seculare...
LILIAN NIKKY
23 Apr 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...