2019-03-24 23:42


Amazon se pregătește să facă livrări cu drone

 |  21:34
Amazon se pregătește să facă livrări cu drone

Compania Amazon a anunțat că a intrat în parteneriat cu Guvernul britanic pentru a accelera procesul ce la va permite dronelor de mici dimensiuni să facă livrări, relatează Reuters. De altfel, anul trecut, Amazon a prezentat un clip în care arată cum o dronă poate livra pachete.

Cel mai mare retailer online, care intenționează să folosească drone pentru livrări începând din 2017, a declarat că o echipă guvernamentală britanică, susținută de Autoritatea Civilă de Aviație, i-a acordat autorizația necesară pentru a explora procesul, scrie News.ro.

Luna trecută, Administrația Federală de Aviația a SUA a anunțat că folosirea dronelor pentru livrări va necesita reglementări separate de cele existente deja pentru uzul lor general.

Wal-Mart Stores Inc intenționează ca peste șase, până la nouă luni să folosească drone pentru a verifica stocurile din depozitele sale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-26

TAGURI: amazon, drone, guvern britanic, livrari amazon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA EUROPEANA
26 Iul 2016

LE DA DE LUCRU LA TERORISTI . LE DUCE PACHETE IN DORMITORUL LUI LEANA DE PLESCOI DIN NEMTALARIA . CUM ? CU VATA SI MOP AUTOSTERGATOR LA CUR
ANONIM
26 Iul 2016

SA VEZI CIND VOR ZBURA 20 MILIOANE DE DRONE , DINTR--O DATA . CIRC PRIN AUTODISTRUGERE . SA VEZI CUM II PRINDE PE TERORISTI , CARE STAU LA O CAFEA SI RID DE DECAZUTI GHEI , HOMO , LEZBI .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...