2019-02-22 12:40


Ambasadorul Marii Britanii îi arată lui Firea unde e PROBLEMA cu deszăpezirea

 |  20:58
Ambasadorul Marii Britanii îi arată lui Firea unde e PROBLEMA cu deszăpezirea

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la București a postat, pe contul său de Twitter, o fotografie realizată în București, în cursul zilei de sâmbătă. În fotografie se observă cum calea de rulare auto este curățată de zăpadă, în schimb trotuarul este necirculabil.

Ambasadorul Marii Britanii îi arată lui Firea unde e PROBLEMA cu deszăpezirea
zoom

„Drumurile principale din București au fost curățate impresionant de repede după ninsoarea de ieri. Pietonii au o viață mai grea...”, este comentariul cu care dl. Brummell își însoțește fotografia.

Ilustrația a fost folosită și de blogerul britanic Craig Turp, editorul ghidurilor turistice In Your Pocket. Turp este stabilit în România și pasionat de țara noastră, pe care a ajuns să o cunoască destul de profund.

Pe blogul său „Bucharest Life”, Craig Turp a postat o analiză proprie a felului în care reacționează România la ninsori și ger. Referitor la situația din Capitală, Turp conchide că primarul general, Gabriela Firea a preferat să invoce valul de frig ca argument pentru amânarea reluării cursurilor în școli, în locul ninsorilor. „Dacă ar fi dat vina pe zăpadă, Firea ar fi trebuit să admită că municipalitatea a eșuat, din nou, în curățarea carosabilului și trotuarelor. Ea a fost omniprezentă zilele acestea pe ecranele televizoarelor, în încercarea ridicolă de a lasa impresia că este călare pe situație. Nu este”.

Analiza lui Craig Turp se încheie într-o notă demnă de un roman suprarealist: „Totuși, cea mai tare poveste generată de vremea rece vine de la Vaslui, unde o femeie de 43 de ani a fost găsită moartă în zăpadă, în fața casei sale. Autoritățile cred că s-a îmbătat, a căzut și nu s-a mai putut ridica”.

Nu vă pripiți să trageți concluzii pripite, Craig Turp iubește România, iubește Bucureștiul, cu bune, dar și cu rele - rele, pe care încearcă să le combată, ca orice autohton cu voce publică și umor - fie el și negru...


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-10

TAGURI: paul brummell, firea, deszapezire
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SCHRAIGER WILHELM
09 Ian 2017

Dl paul brummell ambasadorul m britanii sa vada starea de dezmat a cetatenilor sai care se imbata ca porcii barbati si femei aM VAZUT IN IMAGINI femei cu rochiide seara pisate si destrabalate pe strada si barbati cu burdihane goale cu voma pe la gura agonizand in strada Sa vada domnul acesta gunoiul de la el din ogradaMi se pare ca un ambasador intr o tara straina are alte atributii nu sa fie aservit unuia sau altuia dintre partideStiu ca acolo la ei oamenii si in special femeile sunt betivi
COSTEL
09 Ian 2017

UN AMBASADOR ARE OBLIGATIA DE A VEGHEA LA MENTINEREA RELATIILOR DINTRE TARA SA SI ROMANIA...NU TREBUIE SA DEA SARCINI SI NICI SA SE AMESTECE IN TREBURILE INTERNE ALE TARII IN CARE ESTE ACREDITAT.....DE OBICEI IN cazul in care se amesteca in ASTFEL DE SITUATII ESTE DECLARAT: " PERSONA NON GRATA" ...ALO..ALO ...NU SINTEM INCA O COLONIE DIN AFRICA ...SPERAM...
ADMJ
10 Ian 2017

Ambasadorul penisului meu, pai in UK cand e zapada de 1 cm se inchid toate scolile si gradinitele. In legatura cu betivii nu am vazut nicaieri in lume pe timpul noptii atatia oameni beti turta-manga ca in UK. O natie de betivi sunt UK!
FRUSINA
10 Ian 2017

Sincer, nu prea vad legatura dintre betivii din UK si zapada din Romania. Pe de alta parte ii dau dreptate dlui ambasador. A facut o observatie cat se poate de pertinenta. Poate voi astia care sariti imediat de cur in sus n-ati incercat sa ajungeti pana la un metrou si in loc de 5 minute ca de obicei sa faceti 20. Si sa va fie frica sa nu alunecati sub rotile unei masini cand traversati. Parca pietonii n-ar fi tot contribuabili. Bine c-aveti voi bani sa va plimbati cu autoturismele si sa radeti de prostii care merg pe jos prin troienele mutate de pe sosea pe trotuar.
ARMY
10 Ian 2017

Sunt niște constatări p ertinente ale unui cetă
CAMY
10 Ian 2017

Cum sa faci așa ceva???s a dai zăpada pe trotuar e de pe sosea!Cred ca Fir ea e depășită mult cu funcția care o are.Si c
TANTI FRUSINA
10 Ian 2017

Esti subiectiva eSTI CA IN BANCUL CU BASCA AI B ASCA O IEI IN BOT N AI B ASCA O IEI IN BOT aTI I ESIT SA DATI ZAPADA DE PE TROTUAR SI DIN FATA CASE I NU stam la calculator s i tipam la d na Firea ca este pesedista daca era de a noastra de la Soro s alta era treaba Era bun a
CAMY!
10 Ian 2017

sA LASAT LOC SUFICIENT PE NTRU TRECATORI NU FITI R AI VOI CE ATI FI FACUT I N ASTFEL DE SITUATIE ?Sa dea soros bani si pentru dezapezire nu numai pent ru dezmembrarea tarii!
AMBASADOAREA AMBASADORILOR
10 Ian 2017

Nu meritati niciun coment ariu!
WORLD WARSHIPS
10 Ian 2017

Ce bine ca vin ei sa ne d ea lectii! Doamne, ce ne -am fi facut fara amestec ul lor, al tuturor europe nilor dornici sa ne dea l ectii, incepand din decem brie1989 pana in prezent. Ce au de castigat? NIMIC . Suntem o buna piata de desfacere si sa trimitem tinerii la munca la ei, 2 bani.
MORARU
19 Iul 2017

mai bine intrebati-l pe ziaristul si blogerul Turp daca iese vreodata sa dea zapada din fata casei. Un idiot, dar britanic.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...