2017-01-24 15:16


Antonescu dezamăgit de presă. „Mă aşteptam ca presa să pună presiune pe Băsescu, dar i se elogiază golănia”

 |  12:18
Antonescu dezamăgit de presă. „Mă aşteptam ca presa să pună presiune pe Băsescu, dar i se elogiază golănia”

Liderul PNL, CrinAntonescu, a declarat, luni, că se aştepta ca presa să pună presiune pepreşedintele Băsescu, pentru a clarifica insinuările aduse la adresa sa în cepriveşte colaborarea cu Securitatea, el precizând că a văzut însă doarcomentarii în care este elogiată "golănia" şefului statului.

"Eu,însă, aşteptam o altă reacţie de la presa românească, de la directorii deopinie, de la oamenii care au un cuvât de spus din afara jocului politic,pentru că eu credeam că răspunsul frontal, direct, la asemenea insinuări esteceva sănătos şi că toţi aceşti oameni ar fi avut cumva datoria să pună larândul lor o presiune, aşa cum era firesc, să o pună şi pe mine - şi cum uniiau şi pus-o, să fac nişte clarificări - să o pună şi asupra preşedintelui",a spus Antonescu.

El a arătat că, înschimb, a văzut comentarii în care este elogiată "isteţimea" şi"golănia" preşedintelui Traian Băsescu şi a criticat relativitateacriteriilor şi promiscuitatea care caracterizează societatea românească şimoraliştii acesteia.

"Văd, deocamdată,doar comentarii în care, din nou, este elogiată isteţimea, golănia preşedintelui,şi de aia am ajuns unde am ajuns, şi, desigur, o indiferenţă care e oindiferenţă de fapt morală, o relativitate a criteriilor şi este promiscuitateaîn care se scaldă lumea românească cu marii ei moralişti cu tot", asubliniat Antonescu.

Antonescu a precizatcă se aştepta ca preşedintele Traian Băsescu să nu dea curs solicitării sale caîn 48 de ore să prezinte probele insinuărilor referitoare la colaboraţionismulcu fosta Securitate.

El l-a criticat,totodată, pe şeful statului pentru compromiterea pe plan extern a României dincauza "atitudinii de modest mahalagiu".

"Pe mine, însă,trebuie să vă spun de pe acum, nu mă dezamăgeşte reacţia preşedintelui. Măaşteptam. Preşedintele este un om care pescuieşte în ape tulburi, care acompromis România şi pe plan extern, după cum vedeţi, din cauza unei atitudinide modest mahalagiu", a spus Antonescu.

Liderul PNL CrinAntonescu a declarat, sâmbătă, că sau probe legate de eventuala colaborare a actualului preşedinte al liberalilorcu Securitatea, menţionând că în caz contrar devine clar că şeful statului este"laş ca un turnător".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image