2017-01-16 21:34

SPECIAL


Băsescu, către Igaş: „Stai să vedem cu premierul...” VEZI IMAGINI

 |  15:22
Băsescu, către Igaş: „Stai să vedem cu premierul...”  VEZI IMAGINI

Problemapremierului este o prioritate pentru preşedintele Traian Băsescu, transmite Realitatea.net.

Imaginea 1/1

Preşedintele Traian Băsescu a fost surprins, marţi, laplecarea de la bilanţul MAI, purtând un scurt dialog cu Traian Igaş, în care,după ce ministrul i s-a adresat şefului statului, acesta i-a replicat că maiîntâi trebuie reglementată situaţia funcţiei de premier.

"Stai să vedem cu premierul şi după aia...", s-a adresat Băsescuministrului de Interne.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ERAS
23 Feb 2011

Traim intr-o tara in care mafia Portocalie contro leaza toate aspectele vie tii noastre si de aceea avem nevoie ca Basescu sa conduca Romania , sa fac a curatenie si sa salveze tara de mafia Portocalie . Pana si actualul prese dinte este un hot ordinar dar cu Basescu presedin te lucrurile ar intra pe un fagas normal si pres edintele asta care se co mporta ca un valutist n u ar mai exista. Basesc u Salveaza Romania !!!!
SILE
23 Feb 2011

Daca si d-l presedinte s- ar exprima mai clar, nu s -ar ajunge la atitea inte rpretari aiurea. Daca ar fi spus, stai sa vorbim c u premierul sau stai sa v edem ce facem cu premieru l se puteau trage niste c oncluzii.Dar aceasta expr imare eliptica permite o multime de intrepretari s i fara un radio Erevan ra minem in ceata. O zi buna !

Adauga un comentariu

Random image