2016-12-08 18:28

SPECIAL


Băsescu, către Igaş: „Stai să vedem cu premierul...” VEZI IMAGINI

 |  15:22
Băsescu, către Igaş: „Stai să vedem cu premierul...”  VEZI IMAGINI

Problemapremierului este o prioritate pentru preşedintele Traian Băsescu, transmite Realitatea.net.

Imaginea 1/1

Preşedintele Traian Băsescu a fost surprins, marţi, laplecarea de la bilanţul MAI, purtând un scurt dialog cu Traian Igaş, în care,după ce ministrul i s-a adresat şefului statului, acesta i-a replicat că maiîntâi trebuie reglementată situaţia funcţiei de premier.

"Stai să vedem cu premierul şi după aia...", s-a adresat Băsescuministrului de Interne.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ERAS
23 Feb 2011

Traim intr-o tara in care mafia Portocalie controleaza toate aspectele vietii noastre si de aceea avem nevoie ca Basescu sa conduca Romania , sa faca curatenie si sa salveze tara de mafia Portocalie. Pana si actualul presedinte este un hot ordinar dar cu Basescu presedinte lucrurile ar intra pe un fagas normal si presedintele asta care se comporta ca un valutist nu ar mai exista. Basescu Salveaza Romania !!!!
SILE
23 Feb 2011

Daca si d-l presedinte s-ar exprima mai clar, nu s-ar ajunge la atitea interpretari aiurea. Daca ar fi spus, stai sa vorbim cu premierul sau stai sa vedem ce facem cu premierul se puteau trage niste concluzii.Dar aceasta exprimare eliptica permite o multime de intrepretari si fara un radio Erevan raminem in ceata. O zi buna !

Adauga un comentariu

Random image