2018-12-19 03:29


Bebeluşii agitaţi, calmaţi cu ajutorul bioenergiei

 |  21:00
Bebeluşii agitaţi, calmaţi cu ajutorul bioenergiei

Dan Ioan Anghel, un faimos terapeut şi psiholog din România, a reuşit să îi calmeze pe sugarii agitaţi, care nu dorm bine noaptea şi plâng fără motiv.

„Intervenţie” cu pase bioenergetice

Renumit pentru tehnicile sale din domeniul medicinei alternative, bioenergoterapeutul Dan Anghel sare în ajutorul părinţilor care au probleme cu bebeluşii atunci când le cresc dinţii sau îi doare burtica (colici). El reuşeşte să-i liniştească printr-o metodă de terapie specială, pe care o utilizează deseori şi în cazul adulţilor. „E adevărat, cu cei mici e mai greu, pentru că ei nu pot vorbi când au colici şi îi doare burtica, n-au cum să-ţi spună ce îi deranjează. Plâng când le cresc dinţişorii, fac febră, au diaree, refuză mâncarea, sunt extrem de agitaţi. Nu te înţelegi cu ei. Atunci intervin eu cu pase bioenegetice. La început sunt agitaţi, unii plâng în hohote, dar pe parcursul şedinţei se potolesc şi mulţi dintre ei aţipesc şi fac nani ca nişte îngeraşi.” Anghel spune că terapia lui a avut rezultate uimitoare în cazul unui bebeluş de 8 luni care nu dormea noaptea decât două-trei ore. Mama lui ajunsese în pragul nebuniei. Copilul nici nu prea mânca, refuza laptele şi era agitat mai tot timpul. Când dinţişorii au început să-i crească, bebeluşul avea şi febră. Medicamente nu putea înghiţi pentru că vomita totul.

După a cincea şedinţă, copilaşul s-a liniştit

Femeia a fost şi la medicul pediatru, care a trimis-o să-i facă micuţului nişte analize. Acestea fiind în limite normale, doctoriţa i-a prescris copilaşului Nurofen. Dar tot rău se simţea. Apoi a auzit de psihoterapeutul Dan Ioan Anghel şi, disperată, a încercat şi varianta propusă de el. Nu i-a venit să creadă. „Sinceră să fiu, nu speram să reuşim aşa de simplu, mă gândeam la ce e mai rău. Doctoriţa îmi recomandase să mă duc la spital, ca să-i fac lui Alin investigaţii mult mai amănunţite, se temea de o afecţiune gravă, nici ea nu ştia sigur, dar m-am speriat rău! De psihologul Dan Ioan Anghel am citit pe internet şi l-am sunat. Am început şedinţele de terapie şi, cred că pe la a patra sau a cincea, Alinuţul meu s-a potolit, dormea şi mânca bine. Nu ştiu ce i-a făcut, cum i-a făcut, nici nu mă interesează, din moment ce acum e bine. Şi am reuşit şi eu să dorm noaptea, căci, vă puteţi imagina, că nu mă odihneam deloc!” De profesie inginer chimist, bioenergoterapeutul Dan Anghel este „Doctor în ştiinţe Honoris Causa” în activitatea de psiho-bio-corecţie. El a reuşit să trateze cu succes boli ale aparatului renal şi ale aparatului respirator, boli cardiovasculare, afecţiuni neurologice şi dermatologice. Specialistul utilizează cu succes meloterapia, fitoterapia, aromoterapia.

„Sunt nebuni aceia care se laudă că pot trata cancerul!”

Dan Ioan Anghel spune că poate să dovedească oricând, cu acte medicale sau înregistrări video, că a rezolvat o serie de boli. Terapeutul nu ezită să-şi trimită pacienţii la spital pentru analize, el având o colaborare apropiată cu medicina alopată. Nu are încredere însă în puzderia de terapeuţi care au invadat România. În opinia lui, ei fac mai mult rău persoanelor bolnave: „Ştiţi de câte ori au venit la mine pacienţi «trataţi» de nu ştiu care energoterapeut? Zeci. Erau înnebuniţi. Unul dintre ei zicea că are cancer, pentru că aşa i-a zis terapeutul. Cică s-a uitat «în el»şi a văzut boala. Prostii! Sunt nebuni aceia care se laudă că pot trata cancerul sau SIDA! Fac exact ca vrăjitoarele alea care apăreau la OTV şi ziceau că te scapă de «pandaxie». Aberaţii! Trebuie mai multă decenţă, mai multă înţelegere a actului medical şi o colaborare mai mare cu doctorii. Eu niciodată nu încep o şedinţă până nu am în mână toate analizele pacientului, la zi! Dacă vine la cabinet, spre exemplu, o femeie cu un fibrom uterin de 9 centimetri o trimit la doctor. E un caz extrem de grav şi fără o colaborare strânsă cu medicina alopată nu se rezolvă mare lucru”. În timpul şedinţelor de bioenergie, mulţi indivizi adorm, dar este vorba de un somn de veghe, în care organismul se detaşează de conştient. Pacienţii sunt liniştiţi şi privesc altfel viaţa, au încredere şi încearcă să lupte cu boala. Trebuie să ţină cont întotdeauna de faptul că nici medicul şi nici bioenergeticianul nu sunt Dumnezeu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-04

Mai multe imagini:
Bebeluşii agitaţi, calmaţi cu ajutorul bioenergiei
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...