2017-01-21 12:53

SPECIAL


Bigfoot, filmat pentru prima dată? - VIDEO

 |  10:32
Bigfoot, filmat pentru prima dată? - VIDEO

O femeie care făcea odrumeţie alături de un prieten a surprins în timpul filmării excursiei oimagine cu o creatură despre care susţine că este Bigfoot.

Femeia,care şi-a dezvăluit doar numele Samantha, a filmat imaginile în parculDownriver din Spokane, Washington, cu camera de la iPhone şi le-apostat pe Youtube, scrie .

Samantha susţine că nua realizat prezenţa creaturii decât în momentul în care a revăzut filmuleţulacasă. Femeia a trimis un email unui post de televiziune din StateleUnite, în care a scris că deşi până în prezent nu credea în existenţa luiBigfoot, acum nu mai este sigură de acest lucru.

Postul de televiziunea arătat imaginile unor studenţi şi profesori de la Colegiul Spokane, care însăau glumit pe tema apariţiei din pădure, deoarece mascota şcolii lor este deghizatăîn Bigfoot.

În timp ce studenţiiau afirmat că personajul arată ca o persoană obişnuită, profesorul de teatru şifilm Adam Sharp a afirmat râzând că l-a mai văzut pe Bigfoot în apropiereaşcolii.

"Primim mesaje dela el, însă sunt evazive, deoarece nu îi place să fie în centrulatenţiei", a declarat profesorul în glumă.

Bigfoot este o creaturăasemănătoare cu o maimuţă, despre care se spune că trăieşte în regiunile dinnord-vestul Americii de Nord, însă existenţa acesteia nu a fost dovedităştiinţific.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-04-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image