2018-12-14 01:02


Biserica se modernizează: CĂDELNIȚE ELECTRONICE și CLOPOTE activate de pe MOBIL

 |  19:19
Biserica se modernizează: CĂDELNIȚE ELECTRONICE și CLOPOTE activate de pe MOBIL

Preoții și angajații bisericilor din România ar putea avea parte, în viitor, de un ajutor nesperat venit din partea tehnologiei. Pentru a ține pasul cu noile tendințe, preoții vor să aducă în lăcașurile de cult cădelnițe electronice și clopote ce pot fi activate de pe telefonul mobil. Toate noutatile sunt expuse la Cluj Napoca, la targul dedicat obiectelor bisericesti.

Radu Blotor, administratorul unei firmei care produse clopote electronice povestește că, anul trecut, a vandut, numai in Romania, aproape trei sute de bucati. Cel mai ieftin clopot costa 10.000 de lei.: "Poti sa faci ca din ora in ora sa iti bata in urmatorii 50 de ani. Este legat prin satelit la un ceas atomic din Germania. Telecomanda, de la 600 de metri. Poti sa fii in New York si sa pornesti clopotul unde vrei."

O noutate este si cadelnita electronica. Costa aproximativ 300 de euro si are garantie trei ani. Mihai Buculei, reprezentantul unui magazin bisericesc își descrie produsul: "Este o tamaie cu granulatie mai mica, pentru ca electronica dinauntru gestioneaza cele trei minute. Daca in cele trei minute ati terminat, apasati pe buton, se opreste." Pentru acest "aparat" s-a inventat si tamaia cu diverse mirosuri.

O parte dintre icoanele aduse la eveniment au fost impodobite cu pietre semipretioase, dupa modelul uneia de pe Muntele Athos, potrivit stirileprotv.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-07

TAGURI: biserica, tehnologie, cadelnite electronice, clopote activate mobil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTICA
08 Oct 2016

Profită și tu acum!Te vei convinge foarte rapid ca tocmai ai gasit ceva exceptional! Foarte multi oameni au vazut ca merita si te asteptam si pe tine sa castigi bani intr-o colaborare care iti ofera sansa speciala de a-ti asigura intr-un mod foarte convenabil viitorul. Cere acum mai multe detalii la adresa mea de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN
Random imageUltimele stiri


loading...