2019-04-21 15:29


”Brokerul fugar” Sima INVITĂ românii să petreacă cu el Sărbătorile: ”Vom porni următoarea REVOLUȚIE”

 |  22:37
”Brokerul fugar” Sima INVITĂ românii să petreacă cu el Sărbătorile: ”Vom porni următoarea REVOLUȚIE”

Brokerul Cristian Sima, fost șef al Bursei din Sibiu, plecat în Elveția, în urma unor acuzații privind diverse tranzacții financiare ale unor clienți români, și-a scos la închiriere, pe platforma Airbnb, vila din St Moritz, stațiune alpină din Elveția, invitând turiștii români să petreacă Crăciunul și Revelionul cu "brokerul fugar".

”Brokerul fugar” Sima INVITĂ românii să petreacă cu el Sărbătorile: ”Vom porni următoarea REVOLUȚIE”
zoom

"15 zile cu Sima. Doar 12 bilete pentru acest eveniment. Prețul e 1.500 euro de persoană. Ski la St Moritz, bucătar Cristian Sima, DJ tot Cristian Sima. Vom vorbi despre politicieni, femei și bitcoin. De aici va porni următoarea revoluție!!!! Și Lenin a plecat din Elveția!!'", este invitația brokerului la vila pe care o prezintă drept "Luxury house with SPA" conform informațiilor prezentate de Profit.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-04

TAGURI: cristian sima, broker, elvetia, bursa sibiu, sarbatori, craciun, vila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Dec 2017

aha se coace un psD in exil....ca ce altceva poate sa se cloceasca acolo
CAMILA RODELA
05 Dec 2017

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în My Sotul meu și eu am fost căsătoriți de 27 de ani cu doi copii. Doar acum doi ani totul a venit până la capăt. Voiam soțul meu înapoi și am cerșit dar el nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre asta vrăjitoare specială. Unii oameni au mărturisit că ia adus Ex iubit înapoi, unii au mărturisit că el restaurează uterul și vindecă cancerul și altele cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, eaivorțul și de asemenea vraja pentru a obține o slujbă bine plătită așa mai departe. El este uimitor, am întâlnit și unul mărturie particulară, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre ea cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scos emailul. După ce le-am citit toate acestea, am decis să încerc. eu la contactat prin e-mail și mi-a explicat problema ceea ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat probleme, și am fost chiar mai fericit decât oricând înainte DR.OGAGA ​​KUNTA esti a omul înzestrat și nu-l voi opri publicându-l pentru că e minunatom. Dacă aveți vreo problemă și căutați un adevărat și autentic vrăjitoare, încercați-l oricând, este răspunsul la problemele dvs. Poti contactați-l prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și rezolvați problemele ca mine.Ea poate rezolva următoarele probleme și mult mai mult. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE POTRIVITĂ VĂ ACUM ATRACTIV (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTAȚI UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU
GOGU
05 Dec 2017

Iar cloceste o țeapă...ptr fraieri
Random imageUltimele stiri


STARBAG