2018-11-17 01:08


Bucureştiul se pregăteşte pentru Ghost Gathering Fest II

 |  20:03
Bucureştiul se pregăteşte pentru Ghost Gathering Fest II

Capitala se pregăteşte pentru Ghost Gathering Chapter II, eveniment care va oferi publicului, în zilele de 12 şi 13 iulie, alternativa unui week-end experimental îmbogăţit cu Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal. În plus, trupa Celelalte Cuvinte se alătură mişcării Ghost Gathering Fest în calitate de headliner, fiind aşteptată pe scena festivalului chiar în prima zi.

După ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu ediţia din 2013 – Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits. Organizată de Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida programului “Arta Contra Drog” şi Cavalleria Events, cea de-a doua ediţie a festivalului reuneşte cei mai valoroşi artişti din Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal.

Acesta va fi singurul concert pe care Celelalte Cuvinte îl va susţine în Capitală pana în luna octombrie, când va prezenta concertul acustic Trup si suflet la Sala Palatului. Întreaga trupă este într-o formă de zile mari, fiind foarte nerăbdătoare să se întâlnească din nou cu fanii, după ce o problema medicala a basistului Marcel Breazu a făcut imposibilă susţinerea de concerte timp de mai multe luni. “Ne bucura foarte mult invitaţia de a ne alătura line-up-ului Ghost Gathering, fiind vorba de un festival care susţine arta şi muzica de calitate. Aşteptăm cu nerăbdare să urcăm din nou pe scena!”, a anunţat Calin Pop, solistul Celelalte Cuvinte. Trupa va susţine un recital de 90 de minute.

Păstrând în acelaşi timp specificul de „arta în natură”, noua locaţie a evenimentului este frumoasa Gradina Japoneză, din cel mai mare parc natural din tară, Parcul Herăstrău. Programat iniţial la Râşnov, festivalul se va desfăşura tot în datele anunţate până acum, vineri 12 şi sâmbătă 13 iulie, dar în Bucureşti. Abonamentele şi biletele vândute în prealabil sunt în continuare valabile pentru accesul la eveniment. Cei care doresc să recupereze contravaloarea biletelor cumpărate o pot face apelând la punctele de vânzare de unde au achiziţionat tichetul, începând cu data de 1.07.2013. Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate prin Reţeaua Eventim, online pe www.eventim.ro, VreauBilet.ro, IaBilet.ro si Bilete.ro. Pretul unui abonament este de 60 de RON, iar cel al unui bilet este de 40 de RON. Primele 100 de abonamente vor putea fi achiziţionate la preţul promoţional de 50 RON.

Line – up final: Chaostar (GR), Kayno Yesno Slonce (BG), Universe217 (GR), Larrnakh (HU), Eye of Solitude (UK), The Thirteenth Sun (RO), Environments (RO), FusionCore (RO), Kistvaen (RO), Hteththemeth (RO), C.O.D. (RO) + “Tabloul” după Eugen Ionesco, regizat de Alexandru Robert Nagy.

Cazarea şi accesul la Ghost Gathering sunt disponibile şi la pachet. Un pachet generos organizat de Classy Romania, una dintre putinele agenţii de turism dedicate segmentului „incoming“ şi Ghost Gathering, un festival cu totul special organizat din pasiunea echipei Cavalleria pentru natură şi muzică mai puţin main-stream. Prin urmare, pachetul de baza porneşte de la 39 de Euro şi conţine acces la toate evenimentele din festival şi două nopţi de cazare la Bucureşti. Pentru cei care vor mai multe opţiuni, Classy Romania a organizat mai multe alte . 

Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului, format din 14 organizații europene (CIADO), s-a alăturat echipei de organizare a festivalului, din dorinţa de a arăta ca arta – fie ea muzica, teatru, pictura, etc . – este cea mai buna modalitate de a sprijini principiile CIADO. Programul „Artă Contra Drog” a debutat pe fondul unei creșteri îngrijorătoare a consumului de droguri în România, având consecințe în cele mai nedorite forme – spitalizări, boli adiacente etc. Asociația CIADO își propune să facă mai mult decât să tragă un semnal de alarmă, își dorește să ofere alternative viabile pentru tânara generație, aflată în procesul de transformare specific vârstei, la vremea întrebărilor. „Artă Contra Drog” este un proiect care aduce excelența în formă artistică în fața tinerei generații, de aceasta data cu ajutorul  festivalului Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits. Organizatorii au decis sa facă o schimbare esenţială legata de logistica Ghost Gathering Fest, motivata de lipsa disponibilitatii de deplasare a publicului in zona Rasnov si din dorinta de a aduce in Capitala un festival atipic si inovator, ce imbina arta cu muzica de calitate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-01

GALERIE MEDIA

Ghost Gathering Fest II

Citeste si:
GOJIRA, câştigătoare la premiile Golden Gods, ajunge în premieră în România
Gojira face istorie la Rockstadt Extreme Fest

TAGURI: GhostGathering, festival, Chaostar, Universe217
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...