2019-03-23 16:51


Cascadorul Adrian Pavlovschi A MURIT, la 61 de ani

 |  01:36
Cascadorul Adrian Pavlovschi A MURIT, la 61 de ani

Cascadorul Adrian Pavlovschi a murit, joi seară. În urmă cu câteva săptămâni, Adrian Pavlovschi a fost supus unei intervenții chirurgicale, pentru un anevrism cerebral, dar a fost operat și pentru extirparea unui plămân. La începutul lunii martie, Adrian Pavlovschi a fost externat. Decesul acestuia a survenit acasă, potrivit Libertatea.

Adrian Pavlovschi (61 de ani) a fost unul dintre creatorii școlii de cascadori din România, sub aripa lui Sergiu Nicolaescu (cel care i-a dat pe mână cele mai dificile scene din peliculele sale, amintim memorabilul film ”Mihai Viteazu” pe care l-a întruchipat pe marele voievod în scenele de luptă din reconstituirea Bătăliei de la Călugăreni) dar și dublură a marelui Florin Piersic în peliculele cu Mărgelatu’.

Pavlovschi le-a realizat au lăsat însă urme. Inițial, actorul român ce a fost adversar al lui Jean Claude van Damme, Steven Seagal ori Nicholas Cage trebuia să fie operat luni, dar fiind vorba despre o intervenție chirurgicală extrem de grea, decizia urmează să fie luată de o comisie.

Pavloschi este unul din membri fondatori ai Asociației cultural-artistice ”Vulturii Carpaților”, alături de crema cascadorilor profesioniști români, de asemenea actori de prestigiu, amintim Maia Morgernstern, Claudiu Bleonț, Flaviu Crișan, Mirela Klein ori Georgiana Neselan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-20

TAGURI: Cascador, Adrian Pavlovschi, murit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...