2019-01-18 07:48


Ce-l avertizează hackerul WauchulaGhost pe TRUMP

 |  17:58
Ce-l avertizează hackerul WauchulaGhost pe TRUMP

WauchulaGhost, hackerul faimos care a spart peste 500 de conturi de Twitter ale militanţilor ISIS, are un mesaj pentru preşedintele Donald Trump: "Schimbă-ţi setările de securitate pe Twitter cât mai repede posibil".

WauchulaGhost a contactat un jurnalist CNN în legătură cu această vulnerabilitate la care se expune familia prezidenţială şi vicepreşedintele Statelor Unite. Jurnalista Laurie Segall a petrecut câteva zile încercând să primească o reacţie de la Casa Albă drept răspuns la precizările lui WauchulaGhost. "Am trimis mai multe email-uri, inclusiv câteva direct câtre Dan Scavino, preşedinte pe departamentul de social media în administraţia Donald Trump.", a declarat Segall, potrivit Mediafax.

WauchulaGhost a făcut publice afirmaţiile sale, cu o postare pe Twitter, în care a publicat email-urile asociate cu conturile şi mesajul: "Schimbă-ţi e-mailurile & modifică-ţi setările!".

Potrivit lui WauchulaGhost, conturile @POTUS, @FLOTUS şi @VP (acronime în limbaj de cod pentru President of the United States, First Lady of the United States şi Vice President - n.r.) sunt vulnerabile, deoarece Donald Trump, Melania Trump şi Mike Pence nu au selectat o setare de securitate de bază pe Twitter, care solicită utilizatorului să furnizeze un număr de telefon sau o adresă de e-mail pentru a reseta parola.

Setarea curentă pentru aceste trei conturi permite oricui să facă click pe butonul "forgot password/ am uitat parola" şi să tasteze @FLOTUS, @POTUS sau @VP. Mesajul următor spune "am găsit următoarele informaţii asociate contului dumneavoastră" şi oferă o adresă de e-mail redactată parţial la care va trimite un link de recuperare a parolei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-25

TAGURI: hacker, WauchulaGhost, trump
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...