2019-04-25 23:09


Cele mai CĂUTATE cuvinte în dicționar în 2018

 |  15:03
Cele mai CĂUTATE cuvinte în dicționar în 2018

Anul 2018 a fost un an bogat în căutări online pentru români. Site-ul Dexonline a făcut topul celor mai căutate cuvinte în 2018.

Cele mai CĂUTATE cuvinte în dicționar în 2018
zoom

Pe primul loc, cu aproximativ 155.000 de căutări, cuvântul "muie" domină clasamentul. Cuvântul a înregistrat record de căutări în luna august, în urma scandalului plăcuțelor deînmatriculare cu numărul anti PSD de  pe autoturismul lui Răzvan Ștefănescu. Peste 30.000 de oameni au căutat definiția cuvântului pe site într-o singură zi. 

Locul al doilea în top este urmat de cuvântul "empatie", la o diferență de 10.000 de căutări, urmat de "panglică", cu 140.000 de căutări. În cazul acestuia din urmă, explicația se găsește la fostul ministru al educației, Valentin Popa, care a folosit cuvântul „pamblică” și, criticat că ar fi incorect, a argumentat că este un regionalism.

Locul patru și locul cinci sunt ocupate de cuvintele "introvertit" și "pragmatic" cu 95.000 și căutări. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-02

TAGURI: cautari, cuvinte, dexonline, 2018
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
07 Ian 2019

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri


STARBAG