2017-01-23 08:47


Cele mai diabolice femei din istorie

 |  15:08
Cele mai diabolice femei din istorie

Ilse Koch (1906-1967)

Ilse a fost soţia lui Karl Koch, comandantul lagărului deconcetrare Buchenwald, între anii 1937 şi 1941 şi al lagărului de concentrareMajdanek, între anii 1941 şi 1943. Ilse Koch era cunoscută pentru pasiunea eiieşită din comun - colecţiona suveniruri din pielea tatuată a deţinuţilor.Femeia era supranumită “The Witch of Buchenwald” (vrăjitoarea de la Buchenwald) sau “The Bitch of Buchenwald” (curva de la Buchenwald). În anul 1937 ea a venit la Buchenwald,ca soţie a comandantului. În scurt timp, influenţată de soţul ei, Ilse aînceput să tortureze deţinuţii din lagăr. Ilse Koch s-a spânzurat în 1967.

Irma Grese (1923-1945)

Grese a lucrat în trei lagăre de concentrare naziste:Ravensbruck, Auschwitz şi Bergen-Belsen.Cunoscută drept „Curva de la Belsen”, din cauza comportamentului pervers înprivinţa deţinuţilor, femeia este unul dintre cei mai faimoşi criminali ai războiuluinazist. Irma Grese a fost condamnată pe 17 noiembrie 1945 la spânzurare şiexecutată de Crăciun, în acelaşi an. Supravieţuitorii lagărelor de concetrareîn care a lucrat Irma au povestit despre cruzimea cu care femeia îi trata pe deţinuţi,biciuindu-i, împuşcându-i sau asmuţind câinii înfometaţi asupra lor, până ce-imăcelăreau.

Katherine Knight (1956)

Katherine Knight este prima australiancă condamnată laînchisoare pe viaţă. Kinght şi-a omorât soţul, John Charles Tomas Price,înjunghindu-l de 37 de ori, apoi l-a jupuit, l-a decapitat şi a gătit cinapentru copiii acestuia, cu bucăţi de carne din corpul victimei. Din fericire,poliţia a ajuns la locul crimei înaintea copiilor.

Mary Ann Cotton (1832- 1873)

Mary Ann Cotton a omorât mai mult de douăzeci depersoane, prin otrăvire cu arsenic. La vârsta de douăzeci de ani, ea s-a căsătoritcu William Mowbray şi s-au mutat în Plymouth,Devon. Au avut împreună cinci copii, dintrecare patru au murit de febră gastrică sau dureri de stomac. Cei doi soţi s-aumutat apoi în nord-estul ţării, unde au avut alţi trei copii, dar care aumurit. William a murit în 1865, din cauza unei disfuncţii intestinale. Celde-al doilea soţ, George Ward a murit din aceeaşi cauză ca şi primul. La scurttimp după Ward, unul dintre copiii rămaşi în viaţă a murit din aceeaşi cauză caşi tatăl. Pe 24 martie 1873, Mary Ann Cotton a fost spânzuratăla Durham County Gaol.

Beverly Allitt (1968)

Beverley Gail Allitt, cunoscută ca „Îngerul morţii” afost condamnată pentru uciderea a patru copii şi agresarea fizică a altor nouă,în spitalul Grantham and Kesteven, unde lucra ca medic pediatru. De regulă,Allitt îi ucidea prin injectare cu insulină sau potasium, până le provoca atacde cord. Când nu putea să facă rost de injecţii, îşi sufoca victimele.

Isabella de Castilia (1451-1504)

Căsătoria Isabellei de Castilia cu Ferdinad al II-lea de Aragon a dus launificarea Spaniei, sub semnul catolicismului. Cei doi regi, convinşi de călugărulTorquemada, au pus bazele Inchiziţiei spaniole, care a depăşit cu mult cruzimeaInchiziţiei papale. Miile de victime, toţi evrei şi musulmani, aflau abia însala de tortură motivul pentru care erau condamnaţi, neavând cum să se apere.Bunurile victimelor erau împărţite între Biserică şi Coroană. În 1492, 20.000de evrei şi musulmani au fost expulzaţi din Spania. În istoria religieicatolice, Isabella de Castilia a rămas ca „slujitoare a Domnului”.

Elisabeta de Bathory (1560-1614)

Elisabeta de Bathory, contesa unguroaică, a fost cea mai renumită ucigaşă din istoria Ungariei şia Slovaciei. A fost supranumită „doamna sângeroasă din Čachtice (Csejte)” sau„Contesa Dracula”.

După moartea soţului său, Bathory Erzsebet şi cele patrucolaboratoare ale ei au fost acuzate de torturarea prin muşcare, bătaie,ardere, înţepare, tăiere şi uciderea a zeci de fete şi femei tinere, posibilvreo 300. Fetele proveneau din familii sărace, majoritatea din Slovacia, carele trimiteau la castel pentru o slujbă mai bună. Victimele erau ademenite cupromisiuni false, altele erau chiar furate din casa părintească, apoi erauobligate să muncească la castel. La prima greşeală, cât de nesemnificativă,fetele erau torturate şi apoi omorâte.

În 1610, contesa a fost închisă în castelul Čachtice, iarcolaboratoarele au fost executate. „Contesa Dracula” avea să moară trei ani maitârziu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image