2017-01-24 07:11


Cele mai sinistre coincidenţe consemnate vreodată

 |  19:14
Cele mai sinistre coincidenţe consemnate vreodată

Glonţulcare ucide la câţiva ani după ce a fost tras sau copilul căzut de două ori dela balcon sunt doar câteva din seria unor poveşti uimitoare, dar adevărate.Iată o colecţie de coincidenţe uimitoare.

Gemeniimorţi pe autostradă

Doi gemenifinlandezi de 71 de ani au murit în incidente identice cu bicicleta, pe acelaşidrum, la două ore distanţă unul de altul. Până şi ofiţerul de poliţie care s-aocupat de accident a povestit: “Mi s-a ridicat părul pe mână când am auzit căerau fraţi gemeni. Mă face să cred că a fost voia cuiva de sus”.

Alţi doifraţi au avut parte de o moarte suspectă

În 1975,un bărbat din Bermuda a fost lovit accidental de un taxi şi a murit pe loc. Unan mai târziu, fratelui omului a murit în acelaşi mod. Incredibil este că afost lovit de acelaşi taxi, condus de acelaşi şofer ce avea în dreapta acelaşipasager!

Călugărulsalvator

JosephAigner era un pictor semicunoscut în secolul 19 în Austria. La prima impresie,era un tip trist - a încercat de trei ori să se sinucidă. Prima dată la 18 ani,când a încercat să se spânzure, dar a fost oprit de apariţia unui călugăr. La22 de ani a mai încercat o dată, dar a fost salvat de acelaşi om. Opt ani maitârziu, a fost condamnat la moarte pentru opiniile sale politice, dar şi atuncia fost salvat de călugăr. La 68 de ani, Aiger a reuşit în sfârşit să-şi găseascămoartea, împuşcându-se în cap. Ceremonia funerară a fost condusă chiar de călugărulcare de acea dată n-a mai ajuns la timp.

Moştenireacâştigului

În 1858,Robert Fallon a fost împuşcat mortal, ca act de răzbunare din partea celor cucare juca poker. Se spune că Fallon câştigase 600 de dolari, dar a trişat. Înlocul său a ajuns un jucător nou care a preluat cei 600 de dolari şi i-atriplat în scurt timp. Poliţia a apărut pentru a investiga crima şi a cerut înprimul rând că banii să fie daţi familiei celui ucis. Au rămas şocaţi sădescopere că noul jucător era chiar fiul lui Fallon!

Străini întren

În 1920,trei englezi călătoreau separat cu trenul prin Peru. Când s-au prezentat, erausingurii trei din tot vagonul. Au rămas şocaţi când au aflat că numele unuiaerau Bingham, al altuia era Powell, iar cel de-al treilea se numeaBingham-Powell. Nu erau rude în nici un fel.

Bebeluşul şiîngerul său păzitor

ÎnDetroit, în 1930, o mamă inconştientă şi-a lăsat copilul nesupravegheat, iaracesta a căzut de la balcon. A avut însă uluitorul noroc de a pica peste sărmanulJoseph Figlock. Atât Figlock, cât şi copilul au scăpat ca prin minune. Un anmai târziu, acelaşi bebeluş a picat de la acelaşi balcon peste ACELAŞI OM! Dinnou, au scăpat nevătămaţi.

Descoperireade la hotel

În 1953,un reporter de televiziune - Irv Kupcinet - era în Londra pentru a asista laîncoronarea Reginei Elizabeta a II-a. Stând la hotelul Savoy a găsit câtevaobiecte ce purtau numele lui Harry Hannin, care – culmea - îi era prieten bun.Culmea, Hannin, jucător la Harlem Globetrotters, era în Paris şi tocmai îitrimitea lui Kupcinet o scrisoare prin care să-l informeze că a găsit o cravatăcu numele lui scris pe ea!

Răzbunareaglonţului

HenryZiegland a crezut că a fentat soarta. În 1883 s-a despărţit de prietena sa,care, din cauza deprimării, s-a sinucis. Fratele fetei, copleşit de furie, l-aurmărit pe Ziegland şi l-a împuşcat. Apoi, fratele s-a sinucis şi el. Doar căZiegland nu era mort, glonţul i-a şters fata şi s-a oprit în copac. Mulţi animai târziu, Ziegland s-a decis să taie copacul în care s-a oprit glonţul, doarcă n-a reuşit să o facă prin lovituri cu toporul. A pus astfel dinamită şi avrut să-l arunce în aer. În urma exploziei, glonţul a zburat din copac şi l-alovit în cap! Ziegland a murit pe loc.

În final,alţi doi gemeni ghinionişti

John şiArthur Mowforth erau gemeni şi locuiau la 100 de kilometri unul de altul înMarea Britanie. În seara zilei de 22 mai 1975, cei doi au fost duşi la spitalde urgenţă acuzând dureri în piept. Au ajuns acolo cam la aceeaşi oră şi ambiiau murit de infarct la scurt timp după ce au fost preluaţi de medici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-11-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image